După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 14 august 2017

Când lumea se întoarce pe dos: În familia asta toţi îşi schimbă sexul...

Este cea mai nebună familie din lume! Au luat-o razna! Nikki (30 de ani) şi Louise Draven (31 de ani) s-au căsătorit în ianuarie 2012, după ce şi-au dat seama că se potrivesc de minune. Ambii voiau să-şi schimbe sexul.

Familia Draven, din Middlesborough, Marea Britanie, este unică în lume, scrie Click.ro. Tatăl a început tratamentul de schimbare de sex, se îmbracă în femeie, îşi face unghiile, merge la coafor şi plânge le cea mai mică emoţie. La polul opus, mama Nikki a început să îşi ia în serios rolul de tată după ce copilul pe care l-a adus pe lume în 2013 i-a spus “da-da”. Momentan se crede pan-sexuală (între două sexe).

“Nici unul dintre noi nu depinde de sexul cu care s-a născut. Noi, ca părinţi, ne schimbă rolurile, iar Star-Cloud este un băieţel care se îmbracă în rochiţe, se joacă la fel de bine cu maşinuţe şi păpuşi şi care are libertatea de a fi de gen «neutru», în funcţie de cum vrea să fie strigat”, a declarat, pentru „The Mirror”, Louise, care s-a născut bărbat. Louise a venit săptămâna trecută înlăcrimată pentru că a fost hărţuită de un şofer de autobuz. Clanul Draven s-a mobilizat: Star-Cloud şi-a aranjat păpuşile în formă de pluton de infanterie şi le-a dat ordin să atace inamicul. „Tata” Nikki şi-a pus pantalonii, şi-a suflecat mânecile şi a vrut să îi aplice o corecţie usturătoare necioplitului. Însă Louise s-a calmat şi a gătit ceva gustos pentru toată familia, care a adormit fericită. Cam aşa decurge o zi din viaţa clanului Draven.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.