După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 14 august 2017

† Apel la rugăciune pentru familia Volintiru! Fiul lor, Paul este în comă și doctorii nu-i dau nici o șansă...

ANUNT IMPORTANT!
Niciodata nu vom intelege pe deplin de ce Dumnezeu ingaduie anumite situatii mai dificile in viata noastra. Dar stim ca El este mereu cu noi si toate lucrurile lucreaza impreuna spre binele celor ce-l iubesc.

In aceasta vreme de grea incercare peste familia noastra avem nevoie de persoane care inteleg LUPTA SPIRITUALA, care stiu sa se roage cu pasiune , cu credinta chiar cu bucurie caci vede rezultatul.

La indemnul Domnului am primit, ca din data de LUNI 14 AUGUST- 3 SEPTEMBRIE, sa intram in POST DE 21 ZILE pentru cauza fiului nostru PAUL care este in coma din 5 August si doctorii nu-i dau nici o sansa. 
In acest post sa intre cine vrea, cine poate si cate zile poate 
ca sa acoperim fiecare zi. Ar fi bine sa fim cat mai multe persoane zilnic.
Este mare batalie spirituala caci Domnul are o mare lucrare de facut prin acest copil si deasemenea prin noi pentru SLAVA Domnului.

In aceste zile de post (daca se poate doar cu apa), este foarte importanta rugaciunea CU CREDINTA ;
-declaram promisiunile Domnului-
-aducem lauda si multumire Domnului pt ce va face El 
-rugaciuni in DUHUL , caci El stie cel mai bine cum sa mijloceasca
-chemand DUHUL CARE L-A INVIAT PE ISUS DIN MORTI SA VINA SI PESTE PAUL, etc.

Nu mai putem raspunde la mesaje caci suntem mai mult la spital. Lupta e foarte grea, este LUPTA CREDINTEI, dar NU NE INDOIM, CI NE INCREDEM IN BUNATATEA SI PLANUL MARET PE CARE DOMNUL IL ARE CU NOI TOTI.

Va multumim ca sunteti alaturi de noi si vine si vremea sa ne BUCURAM de minunile Domnului.
Rodica Volintiru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.