După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 noiembrie 2019

Dorin Pele 🔴 Concluzii după turul 1 al alegerilor prezidențiale


- Tabloul politic din România este un "mess", adică o harababură. Nu există delimitări clare între stânga și dreapta politică, iar la centru e un ghiveci stricat. Este nevoie de un nou Caragiale care să denunțe în fața întregului popor cârdășia de interese dintre liberali și socialiști, dintre neo-marxiști și populari, ș.a.

- Cred că a fost cea mai slabă campanie electorală pentru alegerea președintelui de la Revoluție încoace.

- În România s-a înregistrat cea mai slabă prezență la vot la un scrutin prezidențial de după 1989.

- S-a votat "Pentru o Românie normală" și "Alături de fiecare român", adică o Românie anormală, fără Dumnezeu, fără valori creștine, fără respect față de cetățean și de țară, fără o educație aleasă, fără justiție imparțială, fără un stat de drept consolidat, fără speranță, fără viziune, fără coloană vertebrală, fără demnitate, fără putere, fără influență, fără o dezvoltare în interesul cetățeanului... și puse în cârca fiecărui român care va ceda sub greutatea poverii și va alege calea pribegiei și a cersitului la porțile Europei seculare si neo-marxiste.

- Iohannis si Barna au salvat PSD-ul. Primul a facut-o voluntar, în timp ce al doilea a făcut-o involuntar și indolent.

- Iohannis, orbit de putere și poziție, a sacrificat propriul partid aruncândul la guvernare când conturile sunt goale, pentru a o ajuta pe Dăncilă să intre în turul 2, considerand-o o pradă ușoară.

- Iohannis este în cădere. A pierdut multe voturi atât în țară, dar mai ales în străinătate. Culege ce a semănat cu Referendumul pentru Familie.

- În diaspora română s-a înregistrat cea mai mare prezență la vot din istoria alegerilor post decembriste. Au votat 675.348 din cei peste 5 milioane de români care au plecat din țară în ultimii 30 de ani.

- Diaspora nu e de dreapta ci doar anti-PSD.

- Creștinii conservatori sunt împărțiți în opțiunile electorale, atât în țară cât și în diaspora. Din păcate nu votează după orientarea ideologică și nici cea doctrinară, dovadă a imaturității spirituale și politice, cât și din cauza intereselor personale și de grup religios.

- Paleologul a greșit pentru că nu s-a adresat mai mult electoratului conservator și creștin democrat. PMP--ul a avut o șansă mare acum ca să ii atragă, șansă care s-ar putea să nu o mai aibă la alegerile parlamentare pentru că ei se vor reorienta.

- Este nevoie urgentă de un partid creștin conservator sau creștin-democrat, un partid compact care să aibă un electorat disciplinat și care să se situeze undeva la 5-6%. În modul acesta vom putea fi reprezentați pe scena politică dar și vom putea juca un rol important la următoarele alegeri. Eu zic că se poate dacă am fi uniți ca viziune și scop. Trebuie să continue educarea electoratului de dreapta. Doamne ajuta!

Dorin Pele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.