După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 12 noiembrie 2019

Tony Berbece 🔴 Nu te bucura...

Nu te bucura când celui căruia știai că-i mergeau toate bine începe să cunoască strâmtorarea. Nu te bucura când cel care avea de toate începe să ducă lipsă, nu te bucura când cel care stârnea invidia multora începe să falimenteze. Bucuria aceea este una care te va face să-ți pierzi umanitatea și orice pic de compasiune.
Nu te bucura când cel care era cinstit și iubit de mulți din jurul lui e denigrat, nu te bucura când un om de nimic se ridică împotriva lui, nu te bucura când e vorbit de rău cel care e cunoscut ca neprihanit, pentru că astfel sufletul tău va fi părtaș denigrării, iar tatăl denigratorilor este cel care L-a denigrat pe Dumnezeu în ochii Evei.
Nu te bucura cănd cel neprihănit cade, nu te bucura când cel care era model și exemplu șchiopătează, ci pune mâna și ridică-l, pentru că un neprihănit în minus înseamnă sute de mișei în plus. Lipsa unui neprihănit e ca lipsa unui dop de la butoiul cu fermentația amețitoare, când sare dopul tot răul curge.
Nu te bucura de necazul, de lacrimile, de căderea, de falimentul, de pierderile, de boala aproapelui tău pentru că atunci ai devenit un om de nimic, frate cu nimicitorul și nu copil de Dumnezeu. Veghează la inima ta ca bucuria să fie curată, din Cristos, și nu o bucurie drăcească alimentată de distrugerile celui rău.
Doamne ajută!
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.