După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 11 august 2017

Radu Moraru — Mircea Cărtărescu este LGBT-ist! Minciuna continuă!

Asa cum v-am spus, „apostolii” LGBT sint fara numar. Urmeaza la rind, cica psihologul Copaceanu, care preia elucubratiile lui Cartarescu si le baga in ventilator !
Teza lui Copaceanu, preluata de la MC, este ca familia traditionala nu mai exista de 100 de ani. Cita minciuna !!! De parca acest Copaceanu s-a nascut din eprubeta !
Dar, fiindca prostia e maxima, in dorinta de a-i prezenta pe crestini ca pe niste continuatori ai Ceausescului vinator de homosexuali, pseudo psihologul Copaceanu comite o fapta buna si ne aminteste de articolul 200 din Codul Penal vechi :
„Relaţiile sexuale între persoane de acelaşi sex, săvârşite în public sau dacă au produs scandal public, se pedepsesc cu închisoare de la 1 la 5 ani.“ 
Copaceanu si Cartarescu se fac de risul curcilor cind afirma ca Partidul sau Securitatea sau Crestinii intrau si intra in dormitorul homosexualilor !
Bre Telectualilor, pai in „odiosul” articol se facea referire la faptul ca, daca homosexualii faceau sex in public si produceau scandal public, abia atunci erau pasibili de puscarie ! Deci in public, Scriitorule si Psihologule ! Nici macar SECU nu reglementa ce se intimpla in dormitorul fiecaruia !
Niciun crestin de pe Pamintul acesta nu e interesat de ce face fiecare in dormitor ! Dar atunci cind voi doi, Scriitor si Psiholog, cereti ca noi crestinii sa fim de acord, in spatiul public, cu aberantele voastre „casatorii” gay, noi va spunem NU ! E dreptul nostru democratic si e dreptul nostru de a ramine crestini pina la capat ! Si nu aveti niciun drept sa ne puneti la zid si sa ne acuzati de cite in luna si in stele ! Punct.
Mai rasfirati baieti, mai rasfirati ! Va astept cu argumente, nu cu minciuni si manipulari de clasa a doua, scoala primara ! Cum se face ca ati uitat sa va duelati, ca niste barbati ce sinteti ?! 
Pina cind veti veni cu argumente solide si nu cu prostioare de pe centura logicii si bunului simt, o sa va consider 2 LGBT-isti tristi ! Si va provoc sa discutam miine seara, in direct la NASUL TV, la ora de maxima audienta, despre cum 2 barbati vor adopta o fetita si un baietel ! Fiindca daca fac sex anal niciunul nu o sa ramina insarcinat ! Nu-i asa Scriitorule Cartarescu si Psihologule Copaceanu ?! Si sa discutam despre educatia sexuala pe care acesti copilasi, nascuti din famiile alea traditionale pe care voi 2 le negati, o vor primi-o de la doi tati care fac sex anal !

Si daca o sa vi se para misto, apoi va invit sa discutam despre cum 2 barbati se imbraca in mirese amindoi si se prezinta in fata preotului ! Sau se imbraca amindoi in smoking ?! Fiindca nu stiu, voi 2 sinteti experti ! 
Cartarescule, Copaceanule, nu am gasit in Biblia noastra nicio referire la nunta gay ! Eu cred ca voi 2 ati citit o alta carte, una lucitoare ! Oare cum sa le zica preotul celor 2 barbati ?! Fiindca formula clasica este ” Si acum puteti saruta mireasa!” 
Cartarescule, mai bine spuneai de la inceput ca tu nu esti crestin, ca esti in echipa cealalta sau, asa cum se mai poarta, spuneai ca esti liber cugetator, ca Iliescu !
Draga Mircea Cartarescu, mai bine ne spui cu ce te santajeaza astia care te pun sa scrii articole atit de imbecile si mincinoase ! Spovedeste-te frate fiindca oricum nu o sa iei Nobelul pentru Literatura ! Sint mii ca tine gata sa bata palma cu Diavolul si tu esti un amarit de roman ! Vino Bre in echipa care ti-a dat nastere si educatie ! Ca nu te-ai nascut si crescut nici din 2 barbati si nici din doua femei ! Te-ai nascut intr-o amarita de familie traditionala, ca si mine ! Chiar daca negi ca fraierul ca familia nu mai exista de peste 100 de ani !
Hai, cine mai urmeaza ?! Abia astept urmatorii LGBT-isti de „marca” !
Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.