După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 16 iulie 2019

Omenirea va dispărea dacă cuplurile de același sex au dreptul să adopte copii, a afirmat șeful Sovietului Federației Ruse

Rusia. Omenirea va dispărea dacă cuplurile de același sex au dreptul să adopte copii, a afirmat șeful Sovietului Federației Ruse (camera superioară a legislativului).
În anul 2013, Rusia a interzis adoptarea copiilor de către cupluri de același sex. În timp ce unele sondaje independente relevă că rușii au în mare măsură opinii negative asupra persoanelor LGBT, alte sondaje au sugerat că atitudinile față de egalitatea drepturilor persoanelor LGBT au înregistrat o creștere, mai ales în rândul adolescenților, scrie The Moscowtimes.
„La ce va duce faptul că celor care formează un cuplu de același sex li se va permite să adopte copii? Aceasta va duce pur și simplu la dispariția omenirii”, a declarat Valentina Matvienko,  luni, la un forum de tineret sponsorizat de Guvernul de la Moscova.

„Există ingrediente de bază pentru fericire și cred că sunt universale: familia, copiii și părinții. Vedem cum sunt erodate aceste fundații”, a adăugat aceasta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.