După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 30 ianuarie 2021

Costel Ghioancă 🔴 De ce ardem în spitale?

Spitalul este, prin definiție, locul vindecării. E locul ultimei speranțe la viață, omenește vorbind! Când nu rezolvi beteșugul acasă, chemi salvarea să te ducă la spital. Se pare că, în România spitalul devine, tot mai frecvent, locul groazei, un infern dantesc.

De parcă nu erau suficiente umilințele „de rigoare”, cu care ne-am obișnuit deja în spitale, am ajuns să asistăm tot mai des la incendii care mistuie viețile unor semeni ca noi. De ce? Cum s-a ajuns aici și, mai ales, de ce se întâmplă accelerat astfel de nenorociri?

Nu e nevoie de explicații sofisticate. E simplu: nu poți forța materia la infinit! Că vorbim de cărămidă, lemn, cabluri electrice, instalații de oxigen sau orice altceva, totul are un termen de garanție. Cablurile de acum 50 de ani, roase de trecerea vremii, nu mai pot suporta complexitatea aparaturii medicale din zilele noastre.

E ca popcornul din cuptorul cu microunde. O vreme nu se aude nimic, dar la un moment dat, auzi bubuituri ca la revelion. Asta e problema. Infrastructura spitalelor a ajuns la punctul de pocnire. Dacă nu se intervine prompt, vom asista la bubuituri una după alta (în sensul propriu).

Aici intervine încă o constantă în ecuație: corupția! Ca să modernizezi spitalele este nevoie de bani, ca să folosești bani pentru spitale nu-i mai poți folosi pentru clientela politică. E necesară o alegere: banii sau viața?

Să ne rugăm ca Dumnezeu să aibă milă de noi, să scăpăm de corupție și neglijența publică. Poate așa vom avea din nou curaj să mergem… la spital.

Costel Ghioancă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.