După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 15 ianuarie 2021

Astăzi a plecat în veşnicie Sergiu Constantin Nerghis, lăsând în urmă 7 copilaşi îndureraţi...

 APEL 
PENTRU AJUTORARE!

Sergiu Constantin Nerghis
nascut 21 Mai 1988 - decedat 14 Ianuarie 2021

In urma decesului a ramas o sotie indurerata, Lenuta si 7 copilasi , cel mai mic are 6 luni iar cel mai mare 11 ani.
Daniel Martin, in calitate de pastor al Bisericii Apostolice “Raul Sfant” Londra, indraznesc sa chem comunitatea romaneasca la darnicie si sprijin financiar pentru aceasta familie greu incercata.
Fratele nostru Sergiu, tata credicios, exemplar si sot iubitor a plecat la Domnul pe data de 14/01/2021, fiind rapus de acest virus ucigas COVID 19, insa noi stim ca el a mers acasa la Domnul.
Multumim lui Dumnzeu pentru viata lui Sergiu care a fost caracterizata de bunatate, daruire, curaj si dragoste frateasca; un exemplu umil si personal de actiune si sensibilitate spirituala in Biserica si Imparatia lui Dumnzeu, pe care fratele Sergiu le-a avut.
Un membru al familiei a marturisit ca “un inger a fost luat dintre noi”
Vă mulţumim foarte mult celor care sunteti alături de noi la această invitatie pentru darnicie pentru familia indoliata! Ajutorul primit va fi folosit pentru inmormantare si pentru ajutor pentru a cumpara o casa copiilor indurerati dupa pierderea tatalui.
Fiti alaturi de noi in aceasta lucrare donand atat pe link https://gofund.me/8431cf34
cat si prin tranfer bancar in contul de mai jos , cu specificatia “Sergiu" .

New Apostolic Church
NatWest Bank
Sort code 601530
Account nr 67620213
Rugăciunile si darnicia dvs sunt binevenite.
Vă dorim sanatate si binecuvantare divina!
Cu preţuire,
Pastor Dan Martin

Sâmbătă, 16 Ianuarie, de la ora 18:00 la 20:00, va avea loc o seara de priveghi.
Priveghiul fratelui Sergiu Constantin Nerghis, 21 Mai 1988 - 14 Ianuarie 2021

Locatia: Biserica Apostolica “Râul Sfânt”, Londra, unde va fi comemorata plecarea dintre noi a fratelui Sergiu Constantin Nerghis . un frate credincios, tata a 7 copii, exemplar si sot credincios.

Duminică, 17 Ianuarie, de la ora 10:00 la 12:00, biserica va avea un program de comemorare in cinstea lui.

Cu părere de rău, vă anunțăm că trupul neînsuflețit al fratelui Sergiu nu va fi prezent la niciuna dintre slujbe. detalii despre inmormantare vor fii anuntate ulterior, dar familia fratelui Sergiu Nerghis cat si sotia lui Lenuta și noi, Biserica Raul Sfant , vă mulțumeste nespus pentru susținerea voastră atât în rugăciunile înălțate, cât și prin darnicie.

Link cu darnicia: https://gofund.me/8431cf34
Ptr urmatoarele doua saptamani orice donatie din contul Bisericii va fi catre familia indoliata, vom veni cu amanunte!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.