După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 16 iulie 2019

Mike Pompeo acționează extraordinar pentru Libertatea Religioasă

Nu trebuie să mergi în China pentru a găsi adevărați sceptici ai libertății. Se pare că există forte mulți aici, acasă. Apar de fiecare dată când administrația Trump face ceva semnificativ cu privire la Libertatea Religioasă și Drepturile Omului.
Atașamentul pentru libertăți obișnuia să fie cartea de vizită a Americii. Acum, când avem un Departament de Stat care ia această misiune în serios, țara începe, în sfârșit, să vadă cine sunt adevărații radicali.
„Ar fi hilar, dacă nu ar fi atât de grav”. Asta a spus un autor de la New York Times descriind noua comisie a Secretarului Mike Pompeo privind drepturile inalienabile. Pentru majoritatea oamenilor, anunțul recent a fost complimentul perfect pentru ediția anuală ministerială de Promovare a Libertății Religioase.
Departamentul de Stat a creat un nou grup de consilieri, al cărei responsabilitate este să ajute națiunea să revină la elementele de bază ale Drepturilor Omului. Într-o epocă în care liberalii doresc ca libertatea să includă totul, de la asistență medicală gratuită la școlarizare gratuită, Secretarul Pompeo crede – și suntem de acord – că este timpul să revenim la politica noastră externă în care libertatea este universală și dată de Dumnezeu.
„Când începem să vorbim despre mii de drepturi, diminuăm aceste lucruri precum Libertatea Religioasă, care sunt atât de importante pentru umanitate. S-au pierdut cumva în acest amestec. Și vreau să mă asigur că procedăm cum trebuie. Și asta va face Comisia pentru Drepturile Inalienabile”.
Pompeo a spus că el crede că administrația numește „un grup bun care se va uita în istorie – care sunt aceste drepturi de bază și cum le definim aici, în Statele Unite. Și apoi, cum percepem asta pe tot globul”.
Fondatorii noștri, a spus el, „s-au gândit la acest lucru foarte mult. Au scris despre asta în Documentele Federaliste. Au vorbit despre asta în Declarația de Independență, despre viață, libertate și căutarea fericirii. Aici există o declarație și o Declarație a Internațională a Drepturilor Omului pe care o vom analiza și la care vom face referire”. Este foarte important, a insistat Pompeo, pentru că aceste libertăți pe care America la apără în întreaga lume se bazează pe analize „minuțioase, profunde și întemeiate”.
Bineînțeles, criticilor nu le pasă de ceea ce intenționau fondatorii. Ei se concentrează pe a-și impune extremismul în fața la cât mulți oameni posibil. Dacă asta înseamnă să adopte avortul ca pe un „drept fundamental al omului”, vor încerca. Și până când președintele Trump a fost ales, Stânga globală a avut un succes extraordinar care deghizează activismul social în limbajul libertății.
Dar acea eră s-a terminat – iar abuzarea acestor adevăruri sacre, insistă Pompeo, se încheie acum.
Continuarea pe www.tribuna.us

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.