După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 23 noiembrie 2018

„În numele lui Iisus“: Ce a scris cu câteva ore înainte de a fi ucis de săgeţi tânărul care s-a aventurat să creştineze cel mai izolat trib din lume


Tânărul american care s-a aventurat să creştineze un trib considerat deosebit de periculos şi a căzut răpus de o ploaie de săgeţi a crezut până la ultima suflare că acţionează „în numele Domnului“, arată jurnalul său intim.

John Chau, un american de 27 de ani, a sfârşit tragic în ultima aventură a vieţii sale. La 16 noiembrie, ajutat de câţiva pescari dornici să facă un ban, a plecat să transmită cuvântul lui Dumnezeu unui trib care refuză orice contact cu străinii şi nu s-a mai întors. A murit sub o ploaie de săgeţi, spun martorii la scenă, potrivit cărora vânătorii-culegători sentinelezi i-au pus o funie în jurul gâtului şi i-au târât cadavrul pe plajă. 


Tribul Sentineli mai numără 150 de suflete, care sunt protejate de Guvernul indian. Mai mult, insula pe care locuiesc, Santinela de Nord, situată în Marea Andaman, în nord-estul Oceanului Indian, este interzisă accesului publicului. 

În ultimele decenii, toate încerările de apropiere de această insulă s-au încheiat cu acte de violenţă din partea băştinaşilor. John Chau s-a văzut un deschizător de drumuri - după cum arată jurnalul său intim - şi a ignorat toate avertismentele. În zadar. 

„Veţi crede probabil că sunt nebun făcând acest lucru, dar cred că merită să-l aducem pe Iisus acestor oameni“, a scris John Chau în ultima scrisoare adresată familiei sale. 

„Nu este în zadar - viaţa veşnică a acestui trib este la îndemână şi sunt nerăbdător să-i văd adorându-l pe Dumnezeu în limba lor“, a mai scris el, potrivit AFP. 

La puţin timp după ce a aşternut aceste cuvinte, tânărul „misionar“ a murit pe o plajă a Insulei Santinelei de Nord.

Citeste mai mult: adev.ro/pilsfx

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.