După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 23 noiembrie 2018

Tony Berbece 🔴 Creștinii și filmele

Am fi cu toții ipocriți să spunem că noi nu ne uităm niciodată la niciun film, că nu ne-am dus și noi la un cinema să vizionăm un film. Am un prieten care s-a dus cu alții la un film curat și chiar unul cu o temă foarte bună, însă le-a interzis însoțitorilor, creștini și ei, să facă poze ca să nu-i vadă “frații”. De cine ne ascundem dacă știm că ce facem e bine și nu contravine cu al nostru cuget?
Așadar de văzut filme vedem aproape cu toții, unii chiar foarte des alții sunt foarte selectivi și nu pun înaintea ochilor orice. Aici vreau să ajung. Ce punem înaintea ochilor contează enorm. Pentru că astăzi sunt filme care par foarte bune, aventură, eroism, mașini, motociclete, adrenalină, etc. Par la o primă vedere impecabile și “bune” pentru un creștin. Dar ele ascund doze de venin menite să distrugă simțurile spirituale, în doze mici se distruge orice simțire a cugetului.
De exemplu cei de la Hollywood au făcut un nou film cu dedicație, cu siguanță finanțat de minți spurcate, este practic o propagandă la lesbianism de data aceasta. Personajul principal este o lesbiană, la fel și polițista care o caută considerând-o o infractoare. Cineva spunea că acest film îți dă impresia că toată planeta “e pe invers”. Mulți au ieșit revoltați din sala de film și foarte bine au făcut.
Eu cred că nu degeaba ard casele celor care și le-au cumpărat cu banii făcuți din promovarea acestor spurcăciuni. Dragilor, trebuie să fim foarte drastici și foarte selectivi. Dacă mergem la un film că am auzit că e foarte bun, ar fi bine să fim atenți de la cine luăm recomandarea. Foarte puține filme mai sunt făcute cu bun simț, pentru că nu prea mai sunt oameni cu bun simț printre producătorii de filme, aproape toți s-au vândut spurcăiunii și Diavolului.
Așadar, precauție maximă pentră că filmele au fost mereu cel mai bun material de propagandă, când a fost război s-a făcut propagandă patriei și armatei, când societatea a devenit consumistă s-a făcut propagandă produselor de larg consum, mașini, mărci, firme, etc. Dar azi se caută promovarea unei depravări morale grave, avem filme dedicate homosexualilor, lesbienelor, trasngenderilor și curând poate și pedofililor. Haideți să nu încurajăm această propagandă, ci mai degrabă să o condamnăm.
Atenție la ce puneți înaintea ochilor!
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.