După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 23 noiembrie 2018

American UCIS de SĂLBATICI - RĂSTURNARE de SITUAȚIE. CINE a TRAS cu ARCUL în aventurosul MISIONAR. Mesajul CUTREMURĂTOR al victimei

„Doamne, nu vreau să mor!”, a scris în jurnal tânărul american ucis cu arcul cu săgeți de indigenii sălbatici din Insula Santinelei de Nord.

John Allen Chau, un tânăr de 26 de ani, originar din orașul Vancouver, statul Washington, a plecat prin lume ca misionar. El a povestit în jurnal aventurile ultimelor sale zile de viață și călătoria spre insulele Andaman.
Chau voia să ajungă la sălbaticii din tribul Sentinelezilor, o populație primitivă și violentă ce locuiește pe una dintre Insula Santinelei de Nord.

Această bucată de pământ, situată în apropierea arhipelagurilor Andaman şi Nicobar - teritorii aflate sub jurisdicia Indiei - este locuită de o comunitate de vânători-culegători, despre care se crede că este ultimul trib pre-neolitic din lume. Accesul pe această insulă este total interzis, în condiţiile în care este probabil ca locuitorii să nu aibă imunitate la o serie de boli infecţioase, dar şi pentru că aceştia refuză cu violenţă orice contact cu alţi oameni. Se estimează că insula este locuită de 50 până la 150 de oameni.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.