vineri, 23 noiembrie 2018

American UCIS de SĂLBATICI - RĂSTURNARE de SITUAȚIE. CINE a TRAS cu ARCUL în aventurosul MISIONAR. Mesajul CUTREMURĂTOR al victimei

„Doamne, nu vreau să mor!”, a scris în jurnal tânărul american ucis cu arcul cu săgeți de indigenii sălbatici din Insula Santinelei de Nord.

John Allen Chau, un tânăr de 26 de ani, originar din orașul Vancouver, statul Washington, a plecat prin lume ca misionar. El a povestit în jurnal aventurile ultimelor sale zile de viață și călătoria spre insulele Andaman.
Chau voia să ajungă la sălbaticii din tribul Sentinelezilor, o populație primitivă și violentă ce locuiește pe una dintre Insula Santinelei de Nord.

Această bucată de pământ, situată în apropierea arhipelagurilor Andaman şi Nicobar - teritorii aflate sub jurisdicia Indiei - este locuită de o comunitate de vânători-culegători, despre care se crede că este ultimul trib pre-neolitic din lume. Accesul pe această insulă este total interzis, în condiţiile în care este probabil ca locuitorii să nu aibă imunitate la o serie de boli infecţioase, dar şi pentru că aceştia refuză cu violenţă orice contact cu alţi oameni. Se estimează că insula este locuită de 50 până la 150 de oameni.
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.