După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 20 ianuarie 2021

Onisim Botezatu 🔴 Epistolă către frații de la Biserica Peniel Bistrița

 Iubiți credincioși, scumpi frați și surori de la Peniel. Nu vă cunosc personal, dar am auzit lucruri frumoase despre dumneavoastră. Sunt și eu întristat să aud că treceți prin această cumplită încercare. Nu vă necăjiți, nu vă tulburați, nu cârtiți, bucurați-vă că aveți parte de suferințele lui Hristos.

De fapt asistăm la un lucru „normal”, toată istoria creștinismului biserică a fost ca un scut în fața valurilor de persecuție, de vandalism, a stat drept înaintea tuturor tiranilor istoriei care au măcelărit-o, vrând să scape de ea. Nu au reușit! Astăzi creștinismul numără 33% dintre oamenii de pe glob, depășind bine două miliarde de oameni (în diferite stagii de maturitate)

Diavolul știe că mai are puțină vreme să prăpădească. Ne rugăm pentru OM. Rugați-vă pentru vandali, ei au fost doar instrumente în mână vrajmașului, dar ar putea fi colegi cu dumneavoastră la închinare. Apocalipsa (3:9) Iată că îți dau din cei ce sunt în sinagoga Satanei, care zic că sunt iudei și nu sunt, ci mint; iată că îi voi face să vină să se închine la picioarele tale și să știe că te-am iubit.


Rugăciunea mea este ca șeful de bandă, capul de trib infernal, să fie luminat de Dumnezeu, să vină în biserica Peniel, care va fi și mai frumoasă și mai mare, și să mărturisească eliberarea de sub invazia de demoni care L-a dezumanizat în așa hal să distrugă un lăcaș de închinăciune.

Asta făceau păgânii. Asta au făcut sute de ani turcii cu bisericile țărilor balcanice, asta fac astăzi ISIS și necreștinii din țările africane, asta a fost de când lumea.

Rămâneți tari! Biserica a câștigat toate războaiele pe genunchi. V-au vandalizat clădirea, dar sufletul nu pot, nu au acces la el. Ei pot distruge trupul, dar sufletul este proprietatea lui Dumnezeu. Nu uitați că aveți frați care vă iubesc, vor sări în ajutor și veți ieși din această vale a plângerii.

„Dacă diavolul nu știe despre tine, nici Dumnezeu nu știe nimic despre tine”, spunea un misionar cu referire la fiii lui Sceva: demonii spuneau: pe Pavel îl știm, pe Isus îl cunoaștem, dar voi cine sunteți? Asta îmi arată mie că biserica Peniel era vie, credincioșii rodesc neprihănire și adevăr, în așa fel încât a trezit ura directă a necuratului. Bucurați-vă răsplata voastră este mare în ceruri! Avea să spună Hristos în Matei 5.

Vă îmbrățișăm! Vă iubim! Vă suntem alături. Vă veți ridica și mai puternic!

Onisim Botezatu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.