După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm ̶r̶e̶d̶a̶c̶t̶o̶r̶i̶ ̶ şi corespondenţi ̶r̶e̶g̶i̶o̶n̶a̶l̶i̶ ̶ şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

luni, 11 ianuarie 2021

Nicolae Geantă 🔴 Îngrijorarea

 Trăim o vreme asaltată de îngrijorări. Îngrijorările produc mari temeri. Mari frici. Adrenalină declanșată. Neliniște. Neîncredere. Neîncredere în orice: în oameni, în lucruri, în viitor, în Dumnezeu...

Îngrijorarea alungă zâmbetele. Disipează bucuria. Produce riduri. Și la ochi, și pe inimă.

Îngrijorarea te face să gândești la furtună în zi cu soare, zicea Florin Ianovici. Da da, ea te ține toată ziua cu alarma de panică pornită! Toată ziua în suspans. Dar și noaptea cearșafurile se fac sul în jurul tău.

Îngrijorarea e șoarecele ce ți-ar putea mânca brânza mâine, vorba lui Larry Einserberg. Este drob de sare ce-ar putea cădea într-o zi drept peste țeasta ta. Dar mare atenție: îngrijorarea nu ajută la nimic dar poate strica totul!

Hristos spune „nu vă îngrijorați de nimic”. Subliniez „de nimic”. Pentru că Domnul are grijă de toate. El este și azi, și mâine și în veac! Știați că cele mai multe îngrijorări nu s-au materializat niciodată?

Nu vă îngrijorați! Îngrijorarea este un vot de neîncredere dat direct lui Dumnezeu!

Și totuși, îngrijorați-vă pentru sufletul vostru! E cel mai de preț lucru pe care-l puteți pierde! Și pe care Dumnezeu nu vi-l poate înlocui!

Nicolae.Geantă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.