După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 27 decembrie 2020

Valentin Handra, șeful Centrului Județean de Aparatură Medicală Arad, a plecat în veșnicie!

Valentin Handra, cel care a reparat și întreținut aparatele de ventilat necesare pe secțiie ATI Covid din Arad, a încetat din viață.

Încă de la începutul pandemiei, Valentin Handra, din postura de șef al Centrului Județean de Aparatură Medicală Arad, s-a aflat în lina întâi în lupta cu noul coronavirus, el fiind responsabil cu întreținerea și repararea aparatelor de ventilat utilizate pe secțiile de ATI Covid ale unităților medicale din Arad.

Din păcate, Valentin Handra a fost diagnosticat pozitiv, în urmă cu trei săptămâni, cu COVID-19 și a contractat o formă severă a virusului, care, în doar câteva zile, i-a afectat teribil plămânii. A fost internat pe secția ATI, unde a fost intubat, potrivit aradon.ro.

După ultimul test negativ, Valentin Handra a fost transferat pe secția ATI non-COVID, dar, din păcate, plămânii lui nu au mai făcut față. Șeful Centrului Județean de Aparatură Medicală Arad și-a dat ultima suflare în chiar prima zi de Crăciun.

“Am pierdut un om deosebit, un coleg de nădejde, alături de care am lucrat în primul val al pandemiei la repararea aparatelor de ventilat. A fost ani la rând coordonatorul Centrului Județean de Aparatură Medicală, un om de un profesionalism desăvârșit, apreciat de toți cei cu care a intrat în contact, de-a lungul activității sale. Este o pierdere imensă, tot sistemul medical arădean îi este recunoscător pentru implicarea sa și ne exprimăm regretul profund că nu-l vom mai avea alături de noi. Sincere condoleanțe familiei și celor apropiați!”, este mesajul transmis de Dr. Horea Timiș, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Arad.

wwww.stiripescurt.ro

Cu durere în suflet dar cu speranța revederii vă anunțăm că fratele Vali Handra a plecat în veșnicie.
Ne rugăm ca Dumnezeu să mângâie familia îndoliată.

Biserica Creștină Baptistă Speranța Arad

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.