După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 30 decembrie 2020

Tony Berbece 🔴 Ce urăște Dumnezeu...

 Dumnezeu urăște despărțirea de persoana cu care ai făcut legământul acela “până când moartea ne va despărți”. Dumnezeu nu poate “înghiți” minciunile cum că “Doamne, l-am luat mai neinteligent decât mine”, “Doamne, a făcut vergeturi sau burtă și nu-mi mai place”, “Doamne, e bolnav/bolnavă și eu nu mă sacrific pentru un/o invalid/ă...”. Dumnezeu nu poate suferi infidelitatea, el chiar o urăște pentru că prin infidelitate se spurcă o țară cum spune Profetul Ezechel și prin lăsarea soției sau a soțului se naște desfrâul în lume, cum bine zice Lev Tolstoi.

Dumnezeu urăște să-ți vadă familia distrusă, El “Nașul” și “Garantul” prezent la orice nuntă din lumea aceasta. El urăște să vadă suferința copiilor tăi, care vor fi schilodiți sufletește pe viață din cauza urii dintre voi. Dumnezeu urăște să vadă că accepți momeala ticăloasă a Diavolului, cum pentru o plăcere carnală dai pacea, liniștea, căldura și iubirea căminului tău care sunt bogăția vieții. El urăște să te vadă prostuț și naiv. Cum să dai îmbrățisarea soției sau a copiilor tău pentru o străină?
Dumnezeu urăște să vadă cum zbieri la orice mică neînțelegere că gata, divorțezi, că nu mai suporți, că nu mai poți ierta, când Hristos a iubit o lume întreagă bolnavă de infidelitate, ca o femeie ce se vinde ușor oricui. Dumnezeu urăște ura, urăște cearta, urăște jignirile, urăște violenta, urăște gândurile tale de a-ți lăsa soția/soțul, urăște faptul ca o/îl înșeli la nivelul minții sau al ochilor, urăște când te gândești că poate colega/colegul va fi un partener mai bun. Și vă spun, nimic nu-i mai trist decât a-L pierde pe Dumnezeu ca aliat. El nu va gira și nu va binecuvânta păcatul, iar fără binecuvântarea Lui vei fi cel mai nenorocit dintre oameni. Alege voia lui Dumnezeu, iubește-ți familia!
Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.