După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 30 decembrie 2020

Peste 60% dintre votanții probabili se opun tranziției de gen pentru copii, proces ce le-ar permite băieților să practice sportul în echipe de fete

Marea majoritate a americanilor, indiferent de apartenența lor politică, susțin păstrarea spațiilor pentru un singur sex și a sporturilor feminine doar pentru femei, s-a constatat într-un nou sondaj.

Sondajul, care a fost realizat de Spry Strategies în numele Frontului de Eliberare a Femeilor, a constatat că o majoritate de votanți posibili de la alegerile din 2020 sunt împotriva politicilor de „identitate de gen”, inclusiv Legea egalității, adoptată în Camera Reprezentanților controlată de democrați anul trecut.

Proiectul de lege federal propus este o actualizare a Legii drepturilor civile din anul 1964 - considerată de mulți drept moștenirea legislativă a lui Martin Luther King Jr. - care ar redefini sexul pentru a include genul auto-declarat și astfel ar elimina protecțiile distincte bazate pe sex în spații precum închisori, adăposturi și în atletism.

Eșantioane la nivel național din toate cele 50 de state, cu cei 3.500 de votanți posibili care erau din diferite rase, etnii și diferite afilieri politice. Rezultatele sondajului au arătat că alegătorii negri și hispanici aprobă lucruri precum închisorile unisex și adăposturile pentru oamenii străzii, cu un procent mai mare decât albii.

Ca răspuns la întrebarea: „Credeți că bărbaților care sunt infractori sexuali sau agresori domestici ar trebui să li se permită să își ispășească pedeapsa în închisorile pentru femei”, 66,93% dintre cei chestionați nu au fost de acord. 10,44% în plus au declarat că nu sunt de acord.

În ceea ce privește permisiunea pentru bărbații care se identifică transgender să concureze în sporturile pentru fete și femei, aproape 67% dintre respondenți au precizat că nu sunt de acord cu aceasta.

Mai puțin de 60% dintre votanții posibili s-au opus permiterii bărbaților să intre în toaletele pentru femei și în schimbarea facilităților.

Sondajul a întrebat, de asemenea, dacă copiii mai mici de 18 ani care se identifică ca transgender ar trebui să aibă voie să facă o tranziție de gen medicamentos, cum ar fi luarea de hormoni care determină sterilitatea sau intervențiile chirurgicale cosmetice de gen pentru a apărea ca sex opus.

Două treimi dintre respondenți au dezaprobat, majoritatea dintre ei fiind categorici.
"Sondajul a arătat, de asemenea, că ... cei mai bogați americani (cei cu venituri ale gospodăriei de peste 150.000 de dolari) sunt cei mai susceptibili să sprijine aceste politici care sunt în mare parte nepopulare în rândul alegătorilor din clasa de mijloc", a menționat WoLF într-o însumare despre sondajul de pe site-ul său web.

„Aceste rezultate indică faptul că cei mai susceptibili de a fi efectiv afectați de politicile de identitate de gen (familiile sărace sau din clasa muncitoare și oamenii de culoare) sunt mai predispuși să se opună acestora”.

Cei eșantionați de la 1 mai 2018 până la 20 octombrie 2020 au declarat că au votat în cel puțin două dintre ultimele patru cicluri electorale sau că erau votanți nou înregistrați. Datele au fost modelate după prezența la vot a alegerilor generale din anul 2016, care este modelul anticipat pentru ciclul 2020.

Ultimul sondaj este proporțional cu rezultate similare publicate în septembrie, în care alegătorii posibili au fost chestionați în Idaho, un stat conservator care a adoptat un proiect de lege care interzice bărbaților care se identifică transgender să concureze în sporturi feminine și California, un stat progresist.

Sondajul Spry Strategies, realizat împreună cu WoLF, a arătat că opoziția față de bărbați în sporturile fetelor a avut un sprijin semnificativ între părți.

Aproximativ 79% dintre votanții posibili din Idaho și 74% dintre votanții posibili din California au fost de acord că băieților și bărbaților, indiferent de modul în care se identifică, nu ar trebui să li se permită să participe la competiții sportive dedicate fetelor/ femeilor, a concluzionat sondajul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.