După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 25 decembrie 2020

La revedere, Alice Cociuba!

 Bucuria noastră ca profesori este să vedem ascendența elevilor noștri în viață, să îi vedem puși la casa lor, căsătoriți, cu un loc de muncă și fericiți. Atunci avem așa un aer de mulțumire, cumva, într-o minusculă formă am avut și noi un aport. Am foști elevi doctori, ingineri, profesori, cam prin toate meseriile din societate.

Alice însă a avut alt destin. A plecat dintre noi repede (la 21 de ani), lăsând în urmă lacrimi, întrebări, durere și fiori. Era o elevă bună la învățătură, modestă și cu foarte mult bun simț. Nu vorbea în plus, își cântărea bine cuvintele, chiar și când îi venea rândul să răspundă făcea economie de vorbe. Dar moartea vine și peste oamenii educați.

Era foarte talentata la fotbal. Când ajungea mingea la piciorul ei, se transforma imediat în gol. Chiar și băieții priveau cu oarecare invidie. Bucuroși am citit pe internet despre performanțele aduse școlii noastre din Chier, comuna Târnova prin rezultatele obținute la nivel național. Of! Ai îndoliat o comună întreagă, sau poate un județ. Ți se va simți lipsa în grupul de fete, în frumoasa Biserică „Betania” din Chier.

Alice a fost un om. Un copil bine crescut și o fată educată. Nu am avut niciodată probleme cu ea. Dar se pare că norii negri ne crează nouă, acum, probleme în a înțelege voința divină, lăsându-ne cu multe întrebări și cu puține răspunsuri.

Condoleanțe familiei. Dumnezeu să mângâie părinții, frații, rudele, dar și pe colegii mei, profesori, care am contribuit la creșterea celei care a fost Alice. Of! Expresia „A fost!” ne înfioară.

Păstrăm speranța și nădejdea că într-o zi Dumnezeu ne va strămuta într-un loc în care nu mai sunt nici lacrimi, nici durere, nici moarte.

La revedere, Alice!

Onisim Botezatu

UPDATE – O tânără de numai 21 de ani, din Târnova, și-a pierdut viața lângă Ineu, după ce mașina pe care o conducea a fost izbită de un tren | FOTO


Încă un accident înfiorător a avut loc în această seară pe un drum din județul Arad. Este vorba despre un accident petrecut în apropierea orașului Ineu, unde un autoturism a fost izbit violent de un tren.

Mai exact, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca, accidentul a avut loc la trecerea de nivel cu calea ferată de pe drumul ce duce dinspre Ineu spre localitatea Șicula.

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de descarcerare din cadrul Detașamentului Ineu, un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad.

Potrivit aceleiași surse, în autoturismul condus de o femeie se mai aflau și alte două persoane, care în urma accidentului au prezentat diferite traumatisme. Cum impactul dintre locomotivă și autoturism s-a produs chiar în partea stânga-față a autoturismului, femeia ce se afla la volan a rămas încarcerată între fiarele contorsionate și, la ajungerea salvatorilor, aceasta se afla în stop cardio-respirator. Celelalte două persoane au reușit să iasă din autoturismul avariat.

Ajunși la fața locului, pompierii ISU au descarcerat-o rapid pe femeie, iar medicii au început manevrele de resuscitare. Din păcate, după zeci de minute de luptă cu moartea, medicii au pierdut, iar femeia a fost declarată decedată.

www.aradobiectiv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.