După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 26 decembrie 2020

Florin Ianovici 🔴 Cine ești, cine sunt?

 Anul 2020 aleargă grăbit să predea ștafeta lui 2021, dacă Dumnezeu va voi.

E necesar să rememorăm evenimentele acestui an, nu din perspectiva unei evocări plângăcioase sau triumfaliste, ci din perspectiva unei analize de sine temerare si neechivoce.
Ce am devenit în timpul acestui an este cu mult mai important decât ce ni s-a întâmplat. Ce semnificație are pentru noi, cum ne-a influențat, unde am căstigat sau pierdut în tot ceea ce s-a petrecut în 2020?
Cum a fost anul?
E mai important să răspunzi la întrebarea: cum ai fost tu.
Unii au spus plini de curaj: de noi nu se va atinge nicio boală, dar am condus destui credinciosi pe ultimul drum pământesc. Ce am învățat?
Unii au spus să ne izolăm, să stăm în casă pentru a ne proteja, dar nici acum nu mai calcă în biserică. Ce am învățat?
S-a auzit suficient vocea slujitorilor? A simțit turma că are păstori plini de gijă, de dragoste față de oile, oițele si mielușeii Domnului?
A luminat credința? S-a văzut dragostea? A rămas nădejdea?
Ai recunostința necesară pentru a veni în Casa lui Dumnezeu si să spui împreună cu noi: mulțumesc, Doamne?
Utlimul mesaj din anul 2020, la biserica Renovatio va răspunde la aceste întrebări, duminică dimineața de la orele 9,30.
După amiază, de la orele 18.00, vom verifica sub al cui steag lupți, ce steaguri ai arborat în acest an.
Hai la părtășie cu noi.
Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.