După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 16 decembrie 2020

Europarlamentarii, inclusiv cei români, calomniază Polonia

Pe 26 noiembrie, europarlamentarii, inclusiv cei români, au calomniat Polonia. Au sprijinit, prin voturile lor, o rezoluție care condamnă Polonia deoarece pe 22 octombrie Curtea ei Constituțională a decis că nu există un drept constituțional la avort eugenic, adică avortul copiilor nenăscuți suferinzi de malformații.
Calomnie înseamnă minciună. Rezoluția conține minciuni peste minciuni. Vorbește despre un „război împotriva femeilor din Polonia / war on women”; afirmă ca UE dovedește „respect for human dignity / respect pentru demnitatea umană” (ceea ce e greu de înghițit considerând avortul, suicidul asistat, eutanasia, degradarea morală etc.); declară, în întregime eronat, că în conformitate cu „the Istanbul Convention … Poland is obliged under international human rights to provide access to comprehensive sexuality education and information / are obligația în conformitate cu dreptul internațional privind drepturile omului să acorde educație sexuală și informații” elevilor; adaugă că drepturile LGBT sunt „highly restricted / sever restricționate”; și, cel mai serios, acuză Polonia de încălcare a drepturilor omului pentru că pe 22 octombrie Curtea Constituțională a refuzat să recunoască un drept la avort eugenic.
26 noiembrie a fost o zi tragică pentru Polonia, creștinism și suveranitatea națională. Dar și pentru Europa. E de neconceput ca o instituție europeană să înfiereze atât de crunt, direct și odios o țară care insistă să i se respecte valorile creștine.
Europarlamentarii români au votat cu gloata nesăbuiților: 461 pentru, 126 împotrivă și 91 de abțineri. Dintre cei 33 de europarlamentari, 30 au votat pentru rezoluție (adică împotriva Poloniei), unul împotriva rezoluției (Cristian Terheș PNȚCD), iar Băsescu și Tomac (PMP) s-au abținut.
26 noiembrie a fost în toiul campaniei electorale când afirmam peste tot pe unde ajungeam că PMP nu este un partid conservator ori autentic creștin democrat. Voturile dlui Băsescu și dlui Tomac dovedesc acest lucru.
Conservatorii autentici prețuiesc viața, dreptul la viață al copiilor nenăscuți, suveranitatea națională și valorile creștine.
Judecând după voturile date în PE, e clar că PMP nu se comportă politic ca un partid conservator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.