După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm ̶r̶e̶d̶a̶c̶t̶o̶r̶i̶ ̶ şi corespondenţi ̶r̶e̶g̶i̶o̶n̶a̶l̶i̶ ̶ şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

marți, 8 decembrie 2020

Donald Trump anunță „evenimente importante” în următoarele zile

 Luni, președintele Donald Trump a declarat reporterilor că americanii vor asista la o serie de „evenimente importante” în zilele următoare.

Cu privire la presupusa fraudă electorală, „cred că lucrurile s-au dovedit”, a declarat Trump reporterilor de la Casa Albă.

„Și acum aflăm ce putem face în legătură cu asta. Dar veți vedea o mulțime de evenimente importante în următoarele câteva zile”, a declarat președintele Trump.

Președintele nu a elaborat.

Donald Trump răspundea la o întrebare cu privire la strategia sa după ce electorii vor vota în Colegiul Electoral, care este programată pentru 14 decembrie.

„Alegerile au fost complet trucate. Este o rușine pentru țara noastră”, a afirmat Trump. „Este ca într-o țară de lumea a treia – buletine de vot care curg de peste tot, folosind mașinării despre care nimeni nu știe cine le deține, nimeni nu știe nimic. Aparatele au „erori tehnice”, așa cum le spun. Erori tehnice. Care nu au fost erori. Au fost prinși trimițând mii de voturi – de altfel, toate împotriva mea”.

Încă de la sfârșitul lunii noiembrie echipa juridică a lui Trump a participat la evenimente și audieri cu parlamentari din mai multe state cheie, susținând că legislativele ar putea, conform Constituției, să își aleagă proprii electori.

De asemenea, echipa de avocați a prezentat martori care au susținut că a existat intimidare, manipulare de buletine de vot și nereguli statistice.

Secretarii de Stat din mai multe state au declarat că nu există suficiente dovezi de fraudă electorală pentru a răsturna alegerile.

În week-end, un judecător din Michigan a permis ca o serie de aparate Dominion Voting Systems din Districtul Antrim să fie verificate criminalistic de către echipa juridică a lui Trump.

Purtătorul de cuvânt al Districtului Antrim, Jeremy Scott, a declarat că imaginile criminalistice vor fi preluate din aparatele de vot utilizate în la alegerile prezidențiale din 3 noiembrie. Săptămâna trecută, judecătorul Kevin Elsenheimer a emis un ordin în urma unei contestații a unui alegător din Michigan privind o temă separată.

Unul dintre avocații lui Trump, Jenna Ellis, a declarat că echipa încearcă să mute procesele la Curtea Supremă a Statelor Unite în timp ce face lobby în legislaturile din Arizona, Georgia, Michigan și Pennsylvania.

Tribuna.US

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.