După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 17 decembrie 2020

Coșmarul progresist: „Copiilor trebuie să li se blocheze pubertatea până își pot alege singuri Genul”

 Un cunoscut activist transgender a cerut ca tuturor copiilor să li se administreze medicamente blocante ale pubertății până devin capabili să decidă singuri ce „gen” își doresc să aibă, scrie Evenimentul Zilei.

Lauren McNamara (foto), cunoscută în cercul simpatizanților săi ca „Zinnia Jones”, a declarat luna aceasta că toți copiii ar trebui să aibă posibilitatea legală de a consimți la administrarea de blocante ale pubertății, din moment ce, de facto, ei consimt (!) la „schimbările permanente și ireversibile” care vin în mod natural odată cu pubertatea.

Ea a postat pe Twitter:

„Dacă copiii nu pot consimți la administrarea de blocante ale pubertății, cum pot ei consimți la schimbările permanente și ireversibile care vin odată cu propria pubertate fără o evaluare profesională?”

Activista transgender, care își spune „femeie demon adult”, a continuat afirmând că „incapacitatea de a-și da consimțământul în cunoștință de cauză sau să înțeleagă consecințele pe termen lung este în realitate un argument pentru a pune fiecare persoană «cis» (la care genul corespunde cu sexul biologic) sau «trans» pe tratament blocant al pubertății până ce ea dobândește această capacitate”.

Comentariile Zinniei Jones vin în urma unui proces din Marea Britanie, în care Keira Bell, o „femeie biologică” de 23 de ani, a dat în judecată o clinică de identitate de gen (!) a Serviciului Național Britanic de Sănătate pentru că i-a prescris blocante de pubertate când avea 16 ani.

Bell, care între timp a regretat că a devenit bărbat, susține că clinica nu a făcut suficient pentru a o determina să-și schimbe decizia și a o împiedica să „tranziteze”.

În dosar, judecătorii au stabilit că „este foarte improbabil ca un copil de 13 ani să aibă competența de a-și da consimțământul la administrarea de blocante de pubertate” și că „este îndoielnic că un copil de 14 sau 15 ani să poată înțelege și să cântărească riscurile și consecințele pe termen lung ale administrării de blocante de puberbate”.

Dar, „în ceea ce-i privește pe adolescenții cu vârste de 16 ani și mai mult, situația juridică este că există presupoziția că au abilitatea de a-și da consimțământul la tratamentul medical”.

Pe Twitter, McNamara susține că pubertatea a devenit „opțională” atunci când tehnologia s-a dezvoltat suficient pentru a „permite o alegere în cunoștință de cauză între pubertatea natală și pubertatea indusă prin hormoni ai sexului opus”.

Potrivit paginii sale de YouTube, McNamara este un comentator american ateu care a „postat numeroase video-uri critice la adresa religiei, în special în ce privește atitudinea acesteia față de persoanele LGBT. Zinnia este deschis transgender și urmează o terapie de substituire hormonală din septembrie 2012”.

„Zinniei i s-a atribuit la naștere identitatea de băiat și prenumele de Zachary Antolak, în 1989, la Chicago”, dar „a devenit conștientă de sexualitatea sa de bărbat gay încă de la cea mai fragedă vârstă”, informează profilul său.

„După ce s-a identificat timp de ani de zile ca bărbat gay, Zinnia a ajuns în cele din urmă, în 2011, la concluzia că este de fapt o femeie trans și a început o relație amoroasă cu prietena sa apropiată, lesbiană, Heather McNamara, devenind mamă adoptivă pentru cei doi copii ai lui Heather. Zinnia se află în prezent într-o relație poliamoroasă cu Heather și cu o altă femeie trans numită Penny.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.