După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 13 decembrie 2020

✈️ Călător în Țara Sfântă – Muntele Tabor cu Oxentia Tourism

Muntele Tabor este unul din munţii cei mai celebri din Galileea și datorită izolării sale de alţi munţi din Galileea, acesta pare dintotdeauna mult mai înalt decât este în realitate. Deși nu este menționat în Sfânta Scriptură cu acest nume, muntele Tabor este legat de locul Schimbării la față a Domnului Isus Hristos. Este un loc încărcat de emoție și spiritualitate pe care nu îl poți rata în vizita în Israel.

🔴 „În timpul judecătorilor, Debora și Barac și-au unit forțele pe muntele Tabor pentru a-l învinge pe Sisera, generalul armatei lui Iabin." [Judecatori 4,ver.12].

🔴 "... la opt zile după cuvintele acestea, Isus a luat cu El pe Petru, pe Ioan şi pe Iacov şi S-a suit pe munte să Se roage. Pe când Se ruga, I s-a schimbat înfăţişarea feţei, şi îmbrăcămintea I s-a făcut albă strălucitoare."

[Ev. d Luca 9:28-36].

📢 Oxentia Tourism se va ocupa cu drag de confortul tău pentru a beneficia de un vacanta speciala în  Israel,  Iordania si  Egipt!

#Israel #Ierusalim #OxentiaTourism #PelerinajEvanghelic  #Biblia



👉 Aboneaza-te la canalul nostru YouTube: | https://www.youtube.com/OxentiaTourism

👉 Website | http://www.oxentiatourism.ro
👉 Blog | http://www.oxentiatourism.ro/blog/
👉 Twitter | https://twitter.com/Oxentia_Tourism
👉 Youtube | https://www.youtube.com/OxentiaTourism


Cu prietenie,

Mihail Manole -👉 meșterul Manole 🇷🇴

️ | www.oxentiatourism.ro

️ | www.oxentiatourism.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.