După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm ̶r̶e̶d̶a̶c̶t̶o̶r̶i̶ ̶ şi corespondenţi ̶r̶e̶g̶i̶o̶n̶a̶l̶i̶ ̶ şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

vineri, 11 decembrie 2020

Andrei Caramitru, DEZLĂNȚUIT din nou la adresa BOR: Este o sectă extremistă și un pericol pentru România...

 Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, critică din nou extrem de dur Biserica Ortodoxă Română. Acesta nu e la primul atac la adresa BOR pe care o insultă de câte ori are ocazia, scrie stiripesurse.ro

"Când eu am spus ca BOR este o secta extremista și un pericol pentru România - multi au zis că exagerez, cum îmi permit. Pai ei au susținut direct AUR, masiv si pe față. De asta a și luat 9%. Cititi investigatia Recorder. Când ii vedeți pe aia noi din parlament, pe interlopi și dezaxati, rânjind - de fapt vedeți rânjetul BOR.

Mai mare ticăloșie decât organizatia asta numita BOR nu exista. Vor sa murim cât mai multi de virus, vor sa distrugă democrația, sa elimine libertățile oamenilor, sa ne scoată din UE și din NATO. Vor un califat brutal medieval. Sa fim toți in genunchi pupând moaște și poalele lor. Si cine va refuza va fi dat pe mâinile hoardelor AUR, care vor fi “binecuvântați” sa ne terorizeze. Dacă nu înțelegem și nu facem nimic fix acolo o sa ne aducă.

(Atenție - vorbesc despre un ONG o organizatie de oameni nu despre religie sau despre enoriași. Despre sutanele de la vârf vorbesc, atât)", a scris Caramitru pe Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.