După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 3 decembrie 2020

Ami Cristea despre Ligia Mureșan: Dumnezeu a folosit-o deplin în lucrarea Lui aici pe pământ și sunt convinsă că semințele sădite de ea prin muzica ei vor da roadă!

 O stiam de când eram mica... mereu o admiram pentru faptul ca pe lângă ca era așa frumoasa, canta atat de grațios la pian și cu vocea... era ca o revelație pentru mine, fetita de câțiva anisori care căuta sa își ia modele de urmat in viata. Mai târziu in anii copilăriei, m-am împrietenit cu fetele ei, care erau mai apropiate de vârsta mea...dar in adolescenta (când am împlinit 14 ani) am avut bucuria și onoarea sa ajungem in același grup muzical, in care am slujit impreuna mulți ani de zile! Erau 18 ani și 2 zile diferenta între noi! Nu am simțit niciodată acei ani ca fiind o bariera in relația dintre noi.

Anii pe care i-am trăit impreuna in Transilvania Gospel și in slujirea din Biserica Faclia, m-au ajutat sa o descopăr pe Ligia ca fiind femeia aceea frumoasa, talentata, desteapta, inteleapta, avand un ras molipsitor, dar fiind bine înrădăcinata in Cuvantul lui Dumnezeu, mereu rostind cuvintele potrivite in orice situație! Dumnezeu a folosit-o deplin in Lucrarea Lui aici pe pamant, și sunt convinsă ca semințele sădite de ea prin muzica ei vor da roadă!
... As avea multe lucruri sa spun despre Ligia, dar le păstrez in inima mea, bucuroasa, onorata și multumitoare ca le-am putut trai alături de o femeie atat de placuta Domnului! Rămâi cu bine Ligia Draga!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.