După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

luni, 2 noiembrie 2020

Tony Berbece 🔴 “Nu te ruga pentru mine...”

 

Prin satele prin care mergem să binecuvântăm oameni nevoiași cu cele necesare lor și să vestim bunătatea lui Hristos am întâlnit un bărbat care era foarte afectat de dependența lui de alcool. Avea capul spart pentru că într-o altercație cineva îi dăduse cu furca în cap, făcuse peste 20 de ani de închisoare și viața lui nu-i aducea nimic plăcut. I-am spus că dacă îmi permite să mă rog pentru el Dumnezeu îi poate lua viciul de alcool. Când a auzit lucrul acesta s-a panicat și mi-a zis de trei ori insistând să nu mă rog pentru el. Își iubea viciul deși îl distrusese. Ca el sunt milioane de oameni. I-am spus că vreau să-l ajut și că singura lui soluție este să Îi permită lui Hristos să-i schimbe viața, pentru ca el, soția lui și cei șase copii ai lui să fie binecuvântați.

Până la urmă mi-a permis. În timp ce-l binecuvântăm am văzut că ochii i se umpluse de lacrimi. La sfârșit mi-a spus că a simțit legătura direct cu Dumnezeu, era impresionat de prima rugăciune pe care a auzit-o și care i-a atins inima. Mi-am dat seama că oamenii cad în vicii pentru că nu știu altă cale pentru că noi cei ce L-am găsit pe Hristos în loc să-L vestim parcă ne dorim să-L ascundem doar pentru noi. Rugați-vă pentru acest domn și pentru familia lui.
Am plecat de acolo marcat de acest lucru, de forța păcatului și a viciului asupra omului și atașamentul față de acestea. Cum să nu vrei să scapi de ceea ce te distruge? Cum să nu vrei să scapi de curvia care ți-a distrus familia și viața, cum să nu vrei să scapi de droguri, de alcool de tutun deși ai cancer la ficat, plămâni și oricând poți muri de supradoză? Oare nu e o forță a răului care intră ca un demon în carne și te înnebunește cu plăceri care te distrug? Oare a fi liber nu înseamnă de fapt să ai putere să spui viciului nu? Adevărații oameni liberi sunt cei care nu sunt conduși de vicii, ci de puritate din Hristos. Fericirea nu e să-ți îndopi carnea cu păcat, ci sufletul cu Dumnezeu și cu iubire.
Îndrăzniți să vă rugați pentru eliberarea celor prinși de Satana. Iată care era deviza lui Hristos și care trebuie să fie și a noastră: „Duhul Domnului Dumnezeu este peste Mine, căci Domnul M-a uns să aduc veşti bune celor nenorociţi: El M-a trimis să vindec pe cei cu inima zdrobită, să vestesc robilor slobozenia şi prinşilor de război, izbăvirea” (Isaia 61:1).
Cu prețuire,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.