După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 11 noiembrie 2020

Puterea lui Isus eliberează un vrăjitor de sub puterea Satanei | AO NEWS

 

Am fost vraci și făceam vrăji și farmece. Le-am oferit oamenilor farmece care aduceau avere și succes la pescuit. Am fost cel mai puternic vrăjitor din Kapembwa. Toți ceilalți erau mai slabi. Când am început să am probleme, L-am cunoscut pe Isus. Nu puteam să mă ajut folosind puterea vrăjitoriei.

Problema mea era un picior umflat care devenea din ce în ce mai mare. Chiar și atunci când am luat medicamente, nu au avut efect. Atunci m-am dus la misionari.

Când au venit la mine acasă, am lepădat pe deplin vrăjitoria pentru a-L urma pe Isus. S-au rugat pentru mine și am fost vindecat prin rugăciune, nu prin medicamente. Acum merg la biserică și învăț despre Biblie.

Deci, prin rugăciune, lucrurile s-au schimbat în Kapembwa. În Kapembwa nu mai avem vrăjitori.

Rugați-vă pentru locuitorii din această zonă ca Dumnezeu să-i elibereze de legăturile vrăjitoriei. Rugați-vă pentru credincioșii de aici să rămână neclintiți în umlarea lor cu Dumnezeu.

Sursă: GNA

www.alfaomega.tv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.