După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 9 noiembrie 2020

Florin Ianovici 🔴 Ceasul rugăciunii

 

Dis de dimineață sufletul meu a prins viteza rugăciunii ca să nu îl ajungă din urmă oboseala slujirii de ieri, dar mai ales umbrele îngrijorării de azi.

Fugi cu puterea rugăciunii de sâsâitul supărător al descurajării, fugi cu puterea rugăciunii de gândul amar că nimic nu se schimbă, că toate rămân în loc fără vreo speranță.
Hai cu mine prin rugăciune la Ghetimani ca să îl vezi pe Hristos luptându-Se în rugăciune cu tristețea. O tristețe a Celui care vede cum lumea zace în cel rău, cum oamenii aprinși de patimi își dau foc liniștii si păcii dăruite de Dumnezeu.
Aud strigătul lui Hristos: vegheați...
E timpul de cernere al vrăjmașului. Suntem ceruți să fim cernuți de sita celui rău, iar noi picotim, îngreuiați de prea mult omenesc si nu reușim să ținem capul sus în rugăciune.
Aceasta este marea spărtură pe care a reușit-o cel rău în viețile noastre: ne-a obosit trupul ca să ne slăbească sufletul. Alergăm necontenit după cele trupești si mereu sunt istoviți, fără timp, dar ce este cel mai grav, deși nu o recunoaștem, este că nu mai vrem să ne rugăm, nu mai simțim nicio dorință de a ne ruga.
Aud strigătul lui Hristos: vegheați... împreună cu Mine.
Se rup relațiile cu trosnet. Lacrimile se aștern în familii mai des ca niciodată. Mulți au luat-o razna si beau păcatul ca pe apă. Atât tristețe ca astăzi nu am mai pomenit în familiile pocăiților. Pozăm fericiri care nu există, ne ascundem rănile ca Naaman sub armurile strălucitoare ale confortului, dar murim cu zile în ascuns.
Părtășia a devenit mai mult o complicitate, un partizanat în care fiecare îsi alege al cui fan este si pe cine critică sau dușmănește. S-a răspândit microbul gâlcevii peste tot si există foarte puțin respect pentru semeni.
Suntem singuri pentru că nu zidim relațiile prin El, ci în absența Lui. Caută din toată inima să fii bine cu Dumnezeu si vei avea pace cu oamenii. Roagă-L pe Dumnezeu să ți-i aducă pe cei care s-au pierdut sau depărtat de tine. Tu strânge relația cu Dumnezeu si Dumnezeu va repara ce s-a stricat în relațiile tale.
Aud strigătul lui Hristos: vegheați împreună cu Mine... un ceas.
Neputința nu se biruie prin contemplarea necazului, ci prin suflecarea mânecilor si intrarea în rugăciune. Să nu mai facem metafore si alegorii, ci în mod practic să intrăm în rugăciune un ceas si să cerem ajutorul lui Dumnezeu.
Si Hristos a cunoscut durerea si greutatea încercărilor. Hristos înțelege si paharul amărăciunilor tale si are milă de tine. El te cheamă la un ceas de rugăciune ca să primești putere de a face față vieții. Tu nu vei rezista fără rugăciune.
Dacă nu ai un ceas al rugăciunii, vei avea un timp greu.
Dacă nu auzi alarma Duhului Sfânt pentru ceasul rugăciunii, vei dormi somnul păcătosului.
Dacă ți se pare mult un ceas de rugăciune, așteaptă să vezi cât va dura necazul.
Hai la rugăciune cu Hristos, un ceas.
Să aveți biruință în Hristos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.