După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

duminică, 1 noiembrie 2020

Cozmin Guşă 🔴 CNN, la ordinul bătrânilor corporatiști depravați, a dat tonul pentru “normalizarea” pedofiliei...

ÎNCEPE-N SUA LUPTA PENTRU LEGALIZAREA PEDOFILIEI! 🤦🏻‍♂️👎

Măgarii de la CNN, la ordinul bătrânilor corporatiști vinovați și depravați, au dat ieri tonul pentru “normalizarea” abordării publice a pedofililor.

Ascultați-l pe prezentatorul televiziunii americane, Don Lemon, un gay declarat și fan excesiv al lui Biden printre altele, și-atunci o să vă explicați ce pericole percep familiile normale americane la gândul posibilei victorii a lui Biden-Soros.
“Frățiorii” din România a celor ce-au asemenea abordări în SUA sunt fix cei de la USR-PLUS, care la noi încep prin prigonirea publică a liderilor ortodocși și refuzul de a jura pe Biblie și de a-și face cruce.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.