După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 14 octombrie 2020

Vești și motive de rugăciune de la familia Rai, India

 

Dragii noștri,

Vă salutăm cu harul și pacea Domnului!

Cu ajutorul Domnulu, am reușit să ne mutăm de câteva zile.

Îl lăudăm pe Domnul pentru credincioșia cu care ne-a purtat de grijă și ne-a ajutat să construim această cladire în care avem o sală de adunare și două camere în care locuim.

Vă mulțumim din inimă tuturor pentru rugăciunile înălțate pentru noi și pentru tot sprijinul trimis ca să putem termina construcția. A mai rămas să zugrăvim după ce vor înceta ploile și să punem o poartă mai solidă (deocamdată avem doar gard de sârmă).

în data de 29 septembrie doream să organizăm un serviciu de inaugurare și dedicare, dar din cauză că tot mai mulți oameni s-au îmbolnăvit de coronavirus, a trebuit să amânăm.

Vă rugăm să vă rugați pentru satul Gorubathan, deoarece foarte mulți oameni s-au îmbolnăvit, unele rude de-a lui Raja, unii frați și surori…

Prin harul Domnului, Baruch a terminat examenele online cu bine și în curând va începe semestrul al doilea, cel mai probabil tot online, deoarece cazurile de coronavirus cresc tot mai mult.

Vă rugăm să vă rugați și pentru lucrarea de distribuire de pachete de alimente pentru ajutorarea celor aflați în nevoie în aceste vremuri grele din cauza carantinei și a lipsei de venit. Cu ajutorul Domnului și prin darnicia fraților și surorilor, luni, 5 octombrie vom distribui pachete de alimente la aproximativ 85 de familii dintr-un sat din apropiere.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul în rugăciune și vă rugăm să continuați să vă rugați pentru noi și pentru lucrarea din India!

Domnul nostru să vă binecuvânteze și să vă ocroteasca pe toți!

Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja si Baruch Rai

Pentru cei ce doriți să ajutați lucrarea din India, o puteți face prin aceste conturi deschise la Banca Transilvania, Brașov, pe numele Țepeș Gabriela Lidia:

Cont RON: RO53BTRLRONCRT0398497401
Cont EURO: RO03BTRLEURCRT0398497401

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.