După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 28 octombrie 2020

Tony Berbece 🔴 Nu-ți pierde...

 

Nu-ți pierde credința! Când cei trei tineri au fost luați și aruncați goi în cuptorul de foc, legați de mâini cu propria lenjerie intimă, asta din cauza credinței în Dumnezeu, nu s-au lepădat, ci au zis: “Chiar de nu ne va salva, noi tot nu ne vom închina statuii tale (nu s-au închinat sistemului corupt și destrăbălat)...” Atunci le-a apărut Îngerul Domnului care a transformat focul în aer răcoros de nici fumul nu s-a prins de ei. Când Iov a fost lovit și încercat, când a avut zece sicrie pe masă, când stătea pe ruinele minunatului său palat, când se scărpina cu cioburi pe pielea cândva tratată bine nu l-a blestemat pe Dumnezeu nici când soția lui i-a spus să o facă, ci a zis: “Dumnezeu a dat, Dumnezeu a luat, Numele Lui fie binecuvântat!” Mă uit la poporul român azi și văd o credință: “Doamne, fă-mă bine să cred în tine!” Dumnezeu face bine, iar omul adesea tot rău rămâne. Asta nu e credință, ci abuz.

Nu-ți pierde niciodată speranța! Când Iona era în burta peștelui mai avea un lucru, speranța că Dumnezeu îl poate scoate și de acolo, când Samson avea ochii scoși și învârtea la o moară mai avea un lucru, speranța că Dumnezeu are un plan chiar și în acea situație, când Daniel era în groapa cu lei mai avea un lucru, speranța că Dumnezeul care a creat leul nu a uitat să-i închidă gura. Dacă ești pe un pat de spital sau izolat acasă din cauza Covidului sau altei boli, nu-ți pierde speranța, Dumnezeu care a poruncit atomilor să ia forme și chip are autoritate și asupra virușilor, microbilor și asupra celulelor canceroase. Dacă ești în faliment sau părăsit de soț/soție nu-ți pierde arma speranței, pentru că ea crează cărări prin jungla tristeții.

Nu-ți pierde dragostea! Când Isus era pe cruce, răstignit de cei cărora El le dăduse viață, scuipat de cei care respirau aerul creat de El, batjocorit de cei cărora El le dăduse limbă să vorbească, ne spune Biblia că a zis ceva și nu înjurături sau vorbe rele spuse “sub presiune” cum mai facem noi câteodată, crezând că suntem justificați de situația “încordată”, ci a spus așa: “Tată, iartă-i căci nu știu ce fac!”

Dacă vrei să fii om pe placul lui Dumnezeu păstrează acestea trei, credința, nădejdea și dragostea!

Cu prețuire,
Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.