După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

miercuri, 28 octombrie 2020

„Marea Resetare Globală” – teorie a conspirației sau intrarea în „noul normal”?

În mod interesant, ultimul număr al revistei Time are pe copertă tema „The Great Reset” – „Marea Resetare Globală”. Forumul Economic Mondial de la Davos din ianuarie 2021 are tema „The Great Reset” – „Marea Resetare Globală”. Antony Fauci, epidemiologul-șef al SUA, ne avertizează că „viața nu va reveni la normal, nici măcar după ce va apărea un vaccin anti-covid.” Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, susține și el același lucru: „După toate lucrurile prin care am trecut, nu este de ajuns să ne întoarcem la normal. Am pierdut prea multe. Istoria ne învață că lucrurile de această magnitudine – războaie, perioade de foamete, molime, evenimente care afectează cea mai mare parte a omenirii, așa cum a făcut-o acest virus – nu vin pur și simplu și pleacă. Ele pot declanșa schimbări economice și sociale majore”.
Pentru unii, „noul normal” e un fel de utopie „progresistă” de sorginte transumanistă. Pentru noi, ceilalți, este un coșmar desprins din cel mai pesimist film science-fiction. Îmi doresc ca măcar în această privință activiștii de stânga să aibă dreptate, și aceste temeri să fie o simplă „teorie a conspirației”. Mă tem însă că istoria recentă ne-a arătat că aceste coșmaruri devin realitate chiar mai repede decât credem noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.