După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 11 octombrie 2020

Porți Deschise la Biserica Harvest Arad


Cristos continuă să-și zidească Biserica indiferent că e criză sau nu. Astfel, Vertical Church Europe în colaborare cu Biserica Harvest Arad organizează evenimentul deja cunoscut, Porți Deschise, pentru cei ce simt CHEMAREA de a-L sluji pe Cristos cu impact, pasiune și relevanță, în lucrarea de plantare de biserici, dar și pentru păstorii care simt povara și responsabilitatea de a tranziționa bisericile aflate în stagnare sau regres, înspre biserici vii și verticale, relevante generației în care ne-a chemat Dumnezeu să Îl slujim.

Dacă simți în tine chemarea de a începe o lucrare, sau poate ai deja un grup de credincioși și vrei să plantezi o biserică nouă biblică, dinamică, relevantă generației în care trăim, vom oferi o mini-conferință – Porți Deschise, Vineri, 16 Octombrie, între orele 13:00-19:30. Pentru o înscriere mai simplă și clară, te rugăm să completezi formularul următor: https://tinyurl.com/y52j9ek3

Dacă ai această chemare, alătură-te și tu!

De ce?

Deoarece Cristos continuă să-și zidească Biserica indiferent că e criză sau nu. Iar noi tânjim să glorificăm Numele Domnului cu pasiune, indiferent de situație, atât în România, cât și în alte țări din Europa.

Pentru cine?

Biserica Harvest Arad își deschide porțile pentru toți cei ce simt CHEMAREA de a-L sluji pe Cristos cu impact, pasiune și relevanță în lucrarea de plantare și pentru păstorii care simt povara și responsabilitatea de a tranziționa bisericile aflate în stagnare sau regres, înspre biserici vii și verticale, relevante generației în care ne-a chemat Dumnezeu să Îl slujim.

Dacă…
ești proaspăt absolvent al unei școli teologice sau ai câțiva ani de slujire la activ
ești dedicat să-L glorifici din toată inima pe Dumnezeu, asumându-ți prețul pe care trebuie să-l plătești pentru a renunța la tradiții extra biblice sau obstacole ecleziale
ai un grup de credincioși care au pe inimă plantarea unei noi biserici
… atunci acest eveniment este potrivit pentru tine! Vino să plantăm biserici intenționat orientate înspre câștigarea sufletelor pentru Cristos!

Cum?

Vom împărtăși cu tine viziunea bisericii verticale, un model biblic și relevant de plantare sau tranziționare de biserici, pe care atât noi cât și multe alte biserici din întreaga lume l-au implementat cu mult rod.

Vom vorbi despre strategia și experiența noastră, cât și despre eșecurile noastre. Te vom duce cu noi în culisele principalelor lucrări ale bisericii și vei avea ocazia să primești informații si răspunsuri la întrebările tale, direct de la liderii noștri de lucrări. Vei afla planul și pașii pe care noi îi facem împreună cu orice plantator care are pe inimă această chemare.

Când?

Vineri, 16 Octombrie, între orele 13:00-19:30

Unde?

Biserica Harvest Arad

Ce așteptăm de la tine?

Anunță-ne din timp despre intenția ta de a participa și vino cu o inimă deschisă! Costul evenimentului este de 30 RON (sau 8 Euro) / persoană (Plata se poate face online în conturile ASOCIAȚIA RELIGIOASĂ HARVEST:
RO48BACX0000000890972001 – RON
RO21BACX0000000890972002 – EUR
cu mențiunea „donație porți deschise”.

Noi vom asigura cina. Îți putem recomanda câteva pensiuni în apropierea bisericii, unde te poți caza și dacă le spui că faci rezervarea pentru Harvest, vei primi prețul promoțional. De aceea înscrie-te cât mai repede!

Dacă ai întrebări, adresează-le la plantare@verticalchurch.eu sau trimite mesaj pe telefon sau WhatsApp la 0768 108 583 și vom încerca cu drag să-ți răspundem în scurt timp și să-ți fim de folos.

Hai să zidim împreună cu Cristos biserica Sa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.