După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 18 octombrie 2020

Peter Costea 🔴 Dragostea de mamă imprimată în pași preistorici

 

Recent, o publicație științifică din SUA a publicat un articol uimitor: în ținuturile nisipoase din New Mexico au fost descoperite urmele unei femei care își purta micuțul în timp ce se păzea de feline și alte animale sălbatice de care era înconjurată.

Pașii ei, imprimați în nisip și aflați la câțiva centimetri de suprafață, parcurg aproape o milă de drum prin pustiu și sunt vechi, spun specialiștii, de 13.000 de ani. Mama își ducea micuțul în timp ce se și apăra de animalele care îi încolțeau.
Remarcabilă această poveste de dragoste a unei mame preistorice! O mamă care punea foloasele micuțului ei înaintea foloaselor ei. O mărturie a ceea ce am putea numi azi esența dragostei creștine.
Povestea aceasta, însă, ne face să ne gândim și unde am ajuns ca societate. Dintr-o societate tradițională preocupată cu bunăstarea copiilor, devenim, încetul cu încetul, o societate care vede copiii ca o povară de care unii dintre noi căutăm să ne debarasăm, curmându-le viața înainte de a vedea lumina zilei.

Peter Costea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.