După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 9 octombrie 2020

Nebunia transgender creează mii de tinere victime

 

  • Persoanele transgen ≠ cisgen (transgender ≠ cisgender sau transsexuale) au o identitate de gen sau expresie a genului care diferă de cea a sexului atribuit la naștere.
  • În termeni medicali o persoană transgen este o persoană care suferă de incongruență de gen (disforie de gen).
  • Unele dintre persoanele transgender care își doresc să tranziționeze de la un sex la altul prin mijloace medicale se identifică ca transexuale.
  • Transgender, des prescurtat trans, este de asemenea un termen umbrelă: pe lângă oameni ai căror identitate de gen este opusă sexului atribuit la naștere (bărbați trans și femei trans), el mai poate include indivizi care nu sunt exclusiv masculini sau feminini (persoane care sunt nonbinare sau genderqueer, incluzând identități bigender, pangender, genderfluid, sau agender).
  • Alte definiții ale cuvântului transgender includ oameni care aparțin unui al treilea gen, sau altfel conceptualizează persoanele trans ca pe un al treilea gen.
    Termenul transgender poate fi definit foarte larg pentru a include travestiții. (sursa Wikipedia)

 

Cartea lui Abigail Shrier’s Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Daughters”, este o descriere rece si foarte amanuntita a modului in care nebunia transgender a afectat si afecteaza in continuare tinerele generatii.

Cartea lui Shrier explica cum este posibil ca transgenderismul, care este promovat în mod curent în cabinetele terapeuților, în școli și în unitățile medicale, sadetermine tinerele fete să-și mutileze corpurile cu testosteron și intervenții chirurgicale care produc daune de lunga durata si uneori ireversibile.

Având în vedere climatul vicios din jurul dezbaterii transgender, a fost nevoie de curaj pentru ca Shrier să scrie această carte. Ea este deja atacată ca transfobă, iar Amazon a refuzat să permită publicitatea cărții. În ciuda acestui fapt, Deteriorarea ireversibilă nu este o bază ideologică. Este o privire măsurată și implacabilă asupra pagubelor pe care mișcarea transgender le-a provocat într-un timp incredibil de scurt.

Transgender sau disforia de gen cu debut rapid (ROGD) este numita de specialisti „contagiune socială” și are un impact în primul rând la fetele tinere. Cu puțin timp în urmă, doar .002% la .003% dintre fetele din SUA au fost identificate ca transgender. Acum, procentul este de până la 2%, iar Shrier crede că rata a crescut cu mii de puncte procentuale (în Marea Britanie, numărul fetelor care se identifică ca trans a crescut cu peste 4000%). Majoritatea tinerilor trans-identificați erau bărbați dar asta s-a inversat.

În 2016, de exemplu, fetele au reprezentat 46% din operațiile de realocare a sexului din SUA. Un an mai târziu, acest număr a crescut la 70%.

În mult atacatul studiu din 2018 realizat de Dr. Littman, “Parent reports of adolescents and young adults perceived to show signs of a rapid onset of gender dysphoria” (Rapoartele părinților despre adolescenți și adulți tineri percepuți să prezinte semne ale apariției rapide a disforiei de gen), ea a descoperit că

  • 70% din adolescenții trans aparțineau unui grup de colegi în care unul deja isi facuse coming out-ul ca trans și, potrivit părinților,
  • o treime dintre aceștia nu dăduseră niciun semn că sunt disforici anterior.

În ciuda insistenței activiștilor trans că acest lucru este pur și simplu „transfobie” din partea părinților, 85% dintre părinții chestionați susțin LGBT. Dar, pentru ca pun întrebări, pentru că si-au implorat fiicele sa nu inceapa sa ia medicamentatia pentru oprirea pubertatii si sa nu apelezela metode chirurgicale, ei sunt condamnați de activiștii trans ca fiind ticăloși vicioși.

Amazon interzice promovarea unei cărți care prezintă efectele dăunătoare ale ideologiei transgender asupra tinerelor

Regnery Publishing, o companie conservatoare din Washington D.C., care publică noua carte a jurnalistei Abigail Shrier, Irreversible Damage: The Transgender Craze Seducing Our Girls, (Daune ireversibile: Nebunia transgender care seduce fetele noastre), a anunțat că nu pot cumpara spațiul publicitar pe Amazon pentru a promova cartea.

Lansată pe 30 iunie 2020, cartea examinează critic dintr-o varietate de unghiuri, prejudiciile medicale și psihologice aduse adolescentelor și femeilor tinere după adoptarea unei identități transgender și urmarea unei proceduri de tranziție hormonală și chirurgicală.

Părinții nu au nicio suspiciune dar se trezesc că-și văd fiicele dependente de starurile YouTube și terapeuții „afirmatori de gen” care insistă pentru intervențiile care schimbă total viața tinerelor fete – inclusiv mastectomii duble inutile din punct de vedere medical și blocanți ai pubertății care pot provoca infertilitate permanentă”, se arată în descrierea cărții lui Shrier.

Cartea lui Abigail Shrier susține că identificarea ca transgender a devenit o contagiune socială în rândul adolescentelor – o epidemie periculoasă care, în prea multe cazuri, determină fetele să urmeze tratamente hormonale și intervenții chirurgicale (n.r pentru a deveni barbati) care pot provoca daune ireversibile asupra corpului lor și sunt susceptibile să ajungă să regrete”, a accentuat purtătorul de cuvânt al editurii Regnery Publishing.

Toată lumea ar trebui să fie îngrijorată de acest tip de vătămare a femeilor tinere și să acționeze pentru a o preveni. Scopul nostru este să facem tot ce putem pentru a o sprijini pe Shrier în expunerea acestei probleme – cu sau fără ajutorul Amazon”.

Până recent, starea psihologică cunoscută sub numele de disforie de gen a fost extrem de rară și a afectat în mod special băieții. În ultimii ani, criticii au susținut că actuala nebunie transgender este o contagiune alimentată de internet, descoperire în lumina cercetărilor emergente și creșterea exponențială a numărul tinerilor, în special a fetelor, din clinicile de gen.

Lilly Curran ( dreapta), în vârstă de 11 ani, este transgender și face parte dintr-un grup de copii trans (care doresc transformarea din bărbați in femei) care trăiesc în zona Austin.
Este fotografiată cu prietenii trans Zuri Jones (stânga), Fiana McKillop (mijloc stânga) și Ruby Ryan (nu trans – mijloc dreapta) pe 07 iulie 2018, în Round Rock, Texas.
(Adam Gray / Barcroft Media prin Getty Images / Barcroft Media prin Getty Images)

Interviurile lui Shrier cu părinții copiilor trans sunt sfâșietoare. Mulți dintre părinți au identificat internetul drept sursa interesului copilului lor pentru transgenderism. Studiul lui Littman indică faptul că 65% dintre fete au descoperit transgenderismul prin intermediul rețelelor de socializare – și al influencerilor trans extrem de populari, care ii invata pe copii sa nu-si asculte parintii daca acestia nu sunt de acord cu noua lor identitate.

Acești părinți, potrivit influencerilor trans, sunt „toxici” și „nesiguri” și probabil le vor induce idei de sinucidere. Acești părinți, sugerează vedetele transgender de pe YouTube, pot fi înlocuiți cu alte persoane trans care vor forma „familia ta sclipitoare”.

Influencerii trans sunt, în general, tineri și incredibil de carismatici, posteaza videoclipuri cu instrucțiuni care acumulează sute de mii de vizualizări. Shrier notează o serie consistentă de mantre:

  • dacă crezi că ai putea fi trans, ești;
  • bandajele de compresie care aplatizeaza sânii sunt o modalitate excelentă de a încerca;
  • dacă părinții tăi te-ar iubi de fapt, te-ar susține;
  • dacă nu primești sprijin, probabil că te vei sinucide;
  • este în regulă sa minți medicii dacă asta te ajută să faci tranziția.

Influencerii trans ajută fetele să achiziționeze online bandaje de compresie pentru sani, le explică ce să spună medicilor și terapeuților pentru a fi diagnosticațe ca trans și le invata cum să obțină testosteron, denumit în mod colocvial „T.” Există peste 6.000 de videoclipuri care explică cum se injectează „T” și toate asigură că este uimitor.

Deși activiștii trans insistă asupra faptului că medicamentele care blocheaza pubertatea sunt sigure, dovezile pe care le citează Shrier sugerează contrariul:

  • Blocanții pubertății au un impact asupra dezvoltării creierului, reduc densitatea oaselor și creșterea.
  • Riscă să împiedice utilizatorul să atingă maximul de IQ, inhibă funcția sexuală, îngroașă sângele, crește riscul de atac de cord de până la cinci ori, creează un risc mai mare de diabet, cheaguri de sânge și cancer și poate duce la atrofie vaginală.
  • De asemenea, transformă dezvoltarea naturală a organelor genitale.
  • După ce au luat testosteron pentru o vreme, tinerele fete își pot vedea clitorisul crescând la dimensiunea unui morcov.
  • După câteva luni, fetelor le cresc părul de pe corp și barba, vocea lor va coborî și vor avea acnee și, uneori, chelie de tip masculin.
  • Nasul se va rotunji în general, maxilarul se va pătrati și mușchii se vor mari.
  • Sexul devine dureros,dacă nu imposibil.
  • Unele dintre modificări sunt permanente: chiar dacă fetele încetează să mai ia testosteron, probabil că corpul și părul facial vor rămâne, la fel și clitorisul mărit.
  • Bandajele pentru sani pot provoca dureri de spate, umăr, dureri în piept, dificultăți de respirație și coaste fracturate.
  • De asemenea, pot „deteriora permanent țesuturile, lăsând sânii sa arate ca niște baloane dezumflate, plate și ridate”.
  • Dacă fetele fac o intervenție chirurgicală de vârf – o dublă mastectomie – dauna este permanentă.

În ciuda faptului că Dr. Johanna Olson-Kennedy de la Centrul pentru Sănătate Transyouth a sustinut in fata unei audiențe din LA că „dacă va doriți sâni mai târziu în viață, puteți merge să va puneti”, nu este chiar așa. Este adevărat că poți obține bucăți de carne care seamănă cu ele, dar capacitatea de alăptare, zonele erogene – toate acestea au dispărut.

Până la 36% dintre femeile biologice care se identifică ca bărbați trans sufera o intervenție chirurgicală de vârf și alțe 61% si-o doresc. Din fericire, relativ puține fete sunt interesate să efectueze „operația de jos” sau faloplastia.

Adolescenții isi pot achizitiona si isi pot administra singuri medicamente blocante ale pubertății înainte de a putea (dpdv legal) sa bea, sa fumeze, sa conduca sau sa voteze. Infertilitatea permanentă și mutilarea corporală sunt adesea rezultatul acestor blocanti ai pubertatii. 

Nebunia transgender a fost asistată de școlile publice, care învață ideologia de gen ca fapt. De exemplu, Shrier citează această bijuterie de la “Who Are You” din California Board of Education (Ghidul copilului pentru identitatea de gen): „Bebelușii nu pot vorbi, așa că adulții le ghicesc sexul uitându-se la corpul lor. Acesta este sexul care vi se atribuie la naștere, bărbat sau femeie.

Pe scurt: „Ești cine spui că ești, pentru că TU știi cel mai bine”. Școlile îi învață pe copii că pot fi orice gen aleg.

Părinților nu li se spune de catre scoala dacă copiii lor se identifică drept trans sau urmăresc tranziția ca o chestiune de politică.

Profesorul de clasa a V-a C. Scott Miller i-a spus lui Shrier: „Părinții … intră și spun:„ Nu vreau ca fiul/fiica mea sa faca asta”. Este frumos, dar drepturile lor părintești s-au încheiat atunci când acei copii au fost înscriși la școala publică ”.

Shrier intervievează terapeuți, oameni de știință și experți respectați, alungați din domeniile lor de activiști răzbunători trans, care îi acuză că facilitează ideea suicidară la copiii trans.

Ea vorbește cu „de-tranziționari” care și-au dat seama că disforia de gen nu explica de fapt disconfortul în propriul corp (obișnuit pentru fetele adolescente, după cum subliniază Shrier) sau luptele lor legate de sănătatea mintală. Această comunitate este adesea ostracizată și calomniată de mișcarea trans, care susține în esență că nu există asa ceva. Dacă renunți, explică ei clar, nu ai fost niciodată trans. Astfel, niciun om trans nu renunță. Realitatea este că multe fete suferă o drama sfâșietoare pe care Shrier o prezintă în termeni îngrozitori: Multe fete se trezesc fără sâni și fără uter și se miră: Eram doar un adolescent. Un copil. De ce nu m-a oprit nimeni?

Pe cât de devastatoare este relatarea ei, Shrier lasă cititorul cu speranță. Există multe lucruri pe care părinții le pot face pentru a-și proteja fiicele.

Este esențial ca părinții să ia în serios această „nebunie transgender”.

Ea îi sfătuiește pe părinții copiilor trans să găsească un grup de sprijin al altor părinți care să se ocupe de aceeași problemă;

Să evite să le ofere copiilor un smartphone și să lupte împotriva ideologiei de gen care infuzează educația fiicelor lor.

Mai presus de toate, scrie ea, părinții nu ar trebui să renunțe la autoritatea părintească și ar trebui să înceteze să susțină aceste noi modele. Adulții au o responsabilitate față de copii, acum mai mult ca niciodată. Ar putea fi necesari pași dramatici – ea citează părinții care au fost nevoiti să se mute fizic pentru a-și separa fiicele de grupurile toxice de colegi și de școli „afirmative”.

Și pe deasupra, scrie ea emoționant, trebuie să încetăm să patologizăm fetița. Fetele sunt diferite, iar pubertatea este greaNu este ceva de vindecat. Este minunat să fii fată și o ideologie bazată pe stereotipurile sexuale învechite pe care feministele au încercat să le elimine odată nu ar trebui să fie calea către droguri, mastectomii și dorința de a scăpa de fetiță.

Shrier ne oferă posibilitatea de a regândi nebunia transgender care străbate lumea occidentală. De dragul fiicelor noastre, ar trebui să o ascultăm.

Surse:

Tribuna Romaneasca

The Transgender Craze is Creating Thousands of Young Victims

www.meseriadeparinte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.