După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 13 octombrie 2020

Eugen Porcilescu 🔴 Bisericile din Italia au motiv în plus de bucurie!

 

Astăzi a intrat în vigoare noul decret al guvernului Conte, decret ce aduce noi restricții. Pe fondul înmulțirii numărului de contagiați, până la 5300 pe zi, Guvernul s-a întâlnit în regim de urgență la sfârșitul săptămânii trecute pentru a lua noi măsuri.

Duminică am avut emoții. Eram îngrijorat de noile decizii. Ce ar fi pentru noi alte luni de carantină? De întâlniri pe zoom? De stat departe de Casa Domnului? Eram putin îngrijorat...Dar, ne-am rugat!
Cu încredere, am strigat la Domnul întreaga Biserică. "Ilie a fost un om supus acelorași slăbiciuni ca și noi, dar s-a rugat"..s-a rugat nu doar pentru copiii lui, soția sau rudele apropiate. S-a rugat pentru o țară întreagă si având credință, Dumnezeu a schimbat cursul unei națiuni! O biserică ce arde în rugăciune, poate schimba cursul națiunii!
Astfel, in noul decret, intrat în vigoare de azi, 13 octombrie, nu se impune nici o regulă Bisericii. Ne putem aduna în liniște, respectând acele reguli impuse în luna Mai. Însă vestea bună este ne putem întâlni.
Biserica își poate continua misiunea în liniște, proclamând mai departe mesajul Împărăției lui Dumnezeu. Poate clădi mai departe zidul Cetății lui Hristos. Poate hrăni mai departe pruncii noi născuți în Hristos!
Misiunea noastră este aceea de-a ne ruga pentru "cei înălțați în dregătorii". Noi trebuie să luptăm lupta spirituală, si acolo putem vedea biruința lui Hristos. Putem schimba decrete, legi sau chiar cursul unei istorii. Nu prin injurii, abjecții, jigniri, si multe altele aduse autorităților. Ci doar să strigăm în rugăciune, iar Dumnezeu care stă mereu ca un Vegheator, poate interveni în ajutorul nostru!
Noi, creștinii din Italia, avem un motiv în plus de bucurie. Rugati-vă! Strigați la Domnul!
Eugen Porcilescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.