După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 20 octombrie 2020

✈️ Călător în Țara Sfântă - Spre Marea Galileii | Oxentia Tourism


🔴 „Galileea - o regiune intinsa in nordul Israelului, un frumos tinut muntos, cu campuri verzi, agricultura si foarte multa istorie. Si ca tabloul sa fie complet sa adaugam la peisaj si un ochi de apa numit Marea Galilee.

Cunoscut si ca lacul Tiberiada, Lacul Ghenezaret, Lacul Kinneret sau Marea Tiberiadei, este un lac de apa dulce, situat la vest de Inaltimile Golan.

🔴 „Pe când trecea Isus pe lângă Marea Galileii, a văzut pe Simon şi pe Andrei, fratele lui Simon, aruncând o mreajă în mare, căci erau pescari.” [Ev. d. Marcu 1.16].

Marea Galileii, cunoscută și sub numele de Lacul Tiberiada sau lacul Ghenezaret este un lac de apă dulce situat în nor-estul Israelului fiind considerat cel mai de jos lac de apă dulce de pe pământ. De locul acesta se leagă multe din minunile înfăptuite de Mântuitorul Isus Cristos, cea mai cunoscută dintre ele fiind umblarea pe apă a ucenicului Său, Petru.

🔴 „Astăzi pelerinii au ocazia să facă o călătorie cu o barcă asemănătoarea celor din vechime și pot servi masa - celebrul „peștele lui Petru”.

📢 Oxentia Tourism se va ocupa cu drag de confortul tău pentru a beneficia de un vacanta speciala în ✅ Israel, ✅ Iordania si ✅ Egipt!
#Israel #Ierusalim #OxentiaTourism #PelerinajEvanghelic  #Biblia

👉 Aboneaza-te la canalul nostru YouTube: | www.youtube.com/OxentiaTourism

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.