După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 10 octombrie 2020

Autoritățile finlandeze o supun brusc pe Maria Smicală la o operație riscantă fără acceptul mamei ei

 

„Socialul a aranjat o operație majoră Mariei, fără a mă înștiința și fără acceptul meu”, a scris vineri seară Camelia Smicală pe Facebook. Ea a adăugat:

„Cu alte cuvinte, au de gând să îi deschidă Mariei tot cerul gurii. Având în vedere că astfel de operații se fac numai în spitale universitare, având în vedere că există riscuri enorme și având în vedere că au făcut-o pe furiș și ilegal este normal să mă gândesc la ce e mai rău, inclusiv la trafic de organe.”

Camelia Smicală a reușit de curând (cu greu) să primească acceptul autorităților pentru a se vedea cu fata ei, dar nu a fost informată despre nicio afecțiune a fetei care să necesite operație.

În condițiile în care operația respectivă necesită anestezie generală, Camelia Smicală se teme că fata ar putea cădea victimă inclusiv a furtului de organe.

Operația a fost aranjată într-un moment delicat pentru serviciile sociale din Finlanda în ceea ce privește cazul copiilor Smicală. Mama lor a explicat:

„A ieșit la iveală că absolut toate autoritățile din Tampere (poliția, protecția copilului, judecătoria, procuratura) au ascuns documentele de la medicina legală în care se dovedește că reacțiile copiilor față de PJ sunt rezultatul agresiunii acestuia asupra lor, că nu am manipulat copiii împotriva tatălui, ci am reacționat normal și cu simț de răspundere într-o situație în care autoritățile au refuzat să ne asculte și să cerceteze tentativele de omor asupra noastră.”

Medicul român Camelia Smicală a adăugat că „aceste documente au fost ascunse timp de șase luni” înainte să fie făcute publice.

Iar apariția documentelor dovedește că cei doi copii ai Cameliei Smicală au fost luați de lângă mama lor pe baza unei teorii aberante care nici măcar nu se aplica, așa aberantă cum era, în cazul lor: teoria că mama îi influențează pentru a-i îndepărta de tată și de aceea influența ei nu le face bine.

„De ieri, de când au ieșit la iveală documentele, s-a hotărât operația. Sau cel puțin așa mi-a spus Maria”, a precizat Camelia Smicală.

Dar până la operație se fac investigații medicale amănunțite. „Nu am primit nici un document oficial, deși nu pot face nici măcar o radiografie fără semnătura mea”, mai spune Camelia Smicală, care deține ordin judecătoresc pentru custodia deplină a copiilor.

„Nu știm ce operează. Nu i-au făcut încă nici radiografie. Asemenea operații nu se fac decât la spitale universitare”, precizează Camelia Smicală.

„Dacă e adevărat ce i s-a spus Mariei, s-a ajuns în această situație deoarece timp de cinci ani au refuzat să îi pună aparat dentar. Am înțeles (de la Maria) că i-au crescut caninii în cerul gurii”.

Pe lângă riscul de a muri sub anestezie, medicul român spune că mai există și riscul de a face paralizie de nerv facial sau nerv trigemen, ceea ce ar desfigura-o pe fetiță.

Cu toate acestea, Serviciile Sociale care o țin pe Maria ostatică „vor să o opereze la o clinică obscură, pe furiș, fără a avea măcar un computer tomograf făcut”, spune Camelia Smicală.


Unul din argumentele importante în preluarea copiilor de lângă mamă a fost că ea i-ar influența să reclame mincinos faptul că sunt traumatizați de tatăl lor. Acesta a avut custodie comună cu Camelia Smicală asupra copiilor, dar i-a fost retrasă după ce a amenințat copiii cu tortura de față cu asistenții sociali.

Suspiciunile se întemeiază pe o teorie lipsită de bază științifică numită teoria alienării parentale, care spune că în general mamele tind să-și influențeze copiii pentru a-i îndepărta de tatăl divorțat. Aceasta a condus la mai multe tragedii, din moment ce Protecția Copilului din Finlanda a lăsat copiii lângă tați violenți pe baza acestei teorii neștiințifice.

Vezi și:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.