După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!


Aici este locul unde îţi poţi promova eficient evenimentul. Scrie-ne pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com!

joi, 15 octombrie 2020

Antreprenor arab donează teren pentru un loc de rugăciune | AO NEWS

 

Un antreprenor arab, care a amenajat un spațiu deschis ce va servi ca loc de rugăciune pentru credincioșii din comunitatea israeliană din Samaria, a decis să doneze terenul. Antreprenorul, Rami Yihya din Teibeh, a fost angajat de membrii sinagogii yemenite din Einav pentru a pregăti o zonă adecvată în care să se poată ruga în timpul actualei pandemii, când sinagogile sunt închise. Auzind că această construcție era destinată rugăciunii, Yihya a donat atât materialele de construcții, cât și manopera.

Intr-un interviu, preluat de TPS, el afirmă că „acesta este un loc sfânt…. Dumnezeu este Cel care mă va răsplăti.”

El a mai spus că după asasinarea rabinului Achiad Ettinger într-un atac terorist din martie 2019, el a mers să aducă un omagiu familiei și a văzut că cei 12 copii ai familiei dorm pe saltele pe podea. Atunci s-a implicat în mod direct în ajutorarea familiei rabinului aflată în nevoie. De atunci, vizitează familia săptămânal.

„Toți suntem ființe umane”, a subliniat el.

Gestul său a fost bine primit de israelieni pe rețelele de socializare. Trebuie să precizăm că astfel de gesturi din partea arabilor sunt extrem de rare. De fapt, regula este ca palestinienii să nu vândă deloc terenuri sau clădiri evreilor. Gestul anteprenorului arab este un semn de umanitate și bunăconviețuire.

Sursă: TPS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.