După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 10 septembrie 2020

Zeci de israelieni vindecați de COVID s-au întors în spital pentru a-i ajuta pe pacienții care încă se luptă cu boala: „Sunt singuri, e important să discute cineva cu ei”


Un spital din Ierusalim a dezvoltat un proiect ce presupune cooptarea israelienilor care au fost bolnavi de COVID, și care au dezvoltat anticorpi, în activitatea de tratare a actualilor pacienți, scrie BBC.

Confruntat cu un număr tot mai mare de bolnavi COVID, într-un moment în care Israelul traversează al doilea val epidemic, spitalul Hadassah din Ierusalim a pus bazele unui proiect deocamdată unic în întreaga lume. 

Zeci de oameni care au fost infectați cu noul coronavirus și s-au vindecat s-au oferit voluntari pentru a da o mână de ajutor personalului medical în tratarea actualilor pacienți.

”Îi învățăm câteva lucruri pe care trebuie să le știe. Principalul este să stea lângă pacient, să discute cu el, să se roage cu el, să îl convingă să mănânce. Nimic mai mult”, explică doctorița Rely Alon, de la spitalul Hadassah. 

”Și s-au dovedit a fi un real ajutor pentru pacienți și pentru personalul nostru. Cineva care stă cu tine și vorbește cu tine și te strânge de mână…cred că reprezintă jumătate din tratamentul necesar pentru vindecarea de această boală”, spune doctorița.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.