După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 9 septembrie 2020

Vești și motive de rugăciune de la familia Rai, India

 

Dragii noștri,

Vă salutăm cu pacea Domnului! Prin harul Lui suntem bine și îi mulțumim Domnului pentru protecția și grija Sa.

În India cazurile de coronavirus continuă să crească. Starea de carantină s-a mai deschis, dar tot mai sunt restricții și anumite zile impuse de guvern de carantină totală, iar școlile rămân tot închise…

Îi mulțumim Domnului că și în această perioadă ne-a dăruit oportunități de a-L vesti și de slujire. Raja a reușit să vestească Evanghelia atât muncitorilor care lucrează la contrucția clădirii de biserică, cât și vecinilor care vin să vadă cum merge construcția. Ne rugăm ca Domnul să lucreze la inimile lor și să îi aducă la lumina adevărului!

De asemenea, am continuat ajutorarea celor aflați în nevoie cu pachete de alimente dăruite de frați și surori prin proiectul Agenției Kairos, „Pâine și Pește pentru 5000”. În această perioadă sunt mulți oameni fără slujbe și mulți suferă de foame, iar aceste pachete cu alimente sunt un mare ajutor pentru mulți! Ne rugăm ca Domnul să binecuvânteze pe toți cei ce au dăruit pentru acest proiect și fie ca Domnul să lucreze la inimile tuturor celor ce au primit ajutor ca să primească și cel mai mare Dar, pe Domnul Isus Cristos!

Prin harul Domnului, construcția se apropie de sfârșit și, cu ajutorul Lui, nădăjduim să ne mutăm acolo în luna octombrie. Până atunci mai trebuie montate uși, ferestre, instalația electrică, etc. Vă rugăm să vă rugați să putem termina cu bine și să ne mutăm în curând!

Vă rugăm să vă rugați și pentru Baruch care va avea examene online începând din 14 septembrie. Chiar dacă are doar 5 ani, el trebuie să știe să scrie și să citească nu doar în engleză, dar și în limba hindi. Rugați-vă ca Domnul să îi dea pricepere și putere și voință de învățare. Din luna aprilie face școala online, iar acum are examene de sfârșit de semestru al clasei I.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul în rugăciune și pentru ajutorul trimis nevoilor noastre și ale lucrării. Domnul să vă rasplatească din belșugul harului Său și să vă țină în paza Lui!

Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și Baruch Rai

Pentru cei ce doriți să ajutați lucrarea din India, o puteți face prin aceste conturi deschise la Banca Transilvania, Brașov, pe numele Țepeș Gabriela Lidia:

Cont RON: RO53BTRLRONCRT0398497401
Cont EURO: RO03BTRLEURCRT0398497401

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.