După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

miercuri, 2 septembrie 2020

Un FAKE NEWS de 2000 de ani: ”Evreii L-au ucis”

”Veșnica” acuzație și motiv de ură, discriminare, persecuție, deposedare și exterminare a evreilor de-a lungul celor 2000 de ani conform căreia: ”evreii L-au ucis”.

1. Dacă ”evreii L-au ucis”, atunci a murit din această cauză și nu pentru păcate, deci cine susține așa ceva NU are păcatele iertate. Ori a murit că L-au omorât evreii, ori a murit pentru păcatele omenirii și atunci nu evreii sunt de vină ci toată omenirea. Iar dacă evreii (deși este vorba de un număr mic de evrei) au contribuit la sacrifciul Său pentru păcatele omenirii, atunci neevreii ar trebui să le fie mulțumitori că pot fi iertați și mântuiți, nu să-i acuze.

2. Versetul din postare (Markos 10:33-34.) sunt cuvintele Sale proprii, o profeție despre ce urma să I se întâmple. Deci, practic adică fizic neevreii L-au ucis! (mână de evreu nu a fost nici pe bici, nici pe cuie și nici pe ciocan. a fost mână de roman)

3. Cu toate că în alte pasaje shlichimii acuză pe o parte din evrei (că doar nu erau toți acolo la proces) că L-au ucis, ei vor să accentueze partea de vină indirectă pe care o au, altfel shlichimii ar contrazice cuvintele Lui Însuși - ceea ce ar fi absurd și imposibil. Mai ales că evreii născuți după acea generație nu mai aveau nici o vină! Iar afirmația: ”sângele Lui peste noi și peste fiii noștri” a fost iertat de Tatăl Însuși când Adon Yeshua HaMashiach în timp ce era pe cruce a cerut să li se ierte pentru că ”nu știu ce fac”. El a spus: ”-Tată, știu că Tu totdeauna Mă asculți!”

4. Un om poate avea mai multe condamnări, dacă nu se pune sentința în aplicare va trăi încă zeci de ani sau până la sfârșitul vieții.

5. Până la urmă, poate poporul să iasă cu miile în stradă să ceară ceva dacă guvernanții nu vor, nu se va face. Deci decizia de a da sentința și de a o aplica a fost a unui guvernator roman. Putea la fel de bine să n-o facă. A fost decizia lui atât sentința cât și execuția (degeaba s-a spălat pe mâini). Iar execuția a fost aplicată de soldați romani.

Așa cum a spus și El: ”neevreii Îl vor omorî.”

Federația Comunităților Evreiești Mesianice din România

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.