După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 2 septembrie 2020

Profesorul unei școli publice din Philadelphia se îngrijorează în legătură cu „părinții conservatori” care ascultă orele de curs virtuale

Kay a spus că „părinții conservatori” sunt principala lui îngrijorare atunci când profesorii încep „discuții despre combaterea rasismului sau homofobiei și transfobiei la copii.” 

Profesorul unei școli publice din Philadelphia este curios cum se vor descurca educatorii cu „părinții conservatori” care ascultă orele virtuale, potrivit unei amenințări de pe Twitter.

Potrivit unui raport al Daily Wire, Matthew Kay, care predă engleză la Science Leadership Academy a spus pe platforma de social media că este îngrijorat în legătură cu „răul” pe care „părinții elicopter” îl pot cauza dacă ascultă pe furiș lecții pe subiecte de tipul genului și sexualității.

„Deci, în această toamnă, discuțiile de la orele virtuale vor avea mulți potențiali spectatori – părinți, frați etc. – în aceeași cameră. Nu vom fi niciodată siguri cine trage cu urechea la discurs. Ce legătură are aceasta cu munca noastră pentru egalitate/incluziune?” A postat Kay. „Cât de mult au depins elevii de barierele de securitate ale sălilor de clasă fizice pentru a încuraja vulnerabilitate? Câți dintre noi am instalat versiuni ale faptului că ceea ce se întâmplă aici rămâne aici pentru a ajuta?”

În timp ce Kay a aprobat că „pagubele pot veni și din stânga”, el a notat că „părinții conservatori” sunt principala lui îngrijorare când profesorii încep „discuții pentru a destabiliza rasismul sau homofobia și transfobia unui copil.”

„În timp ce conversațiile despre cursă sunt în timonerie și rămân o preocupare în acest mediu fără pereți – mă intrigă cel mai mult pagubele pe care părinții elicopter/plug de zăpadă le pot face în conversațiile despre sex/sexualitate,” a postat el. „Și, în timp ce părinții conservatori sunt principala mea îngrijorare - știu că problemele pot veni și din stânga. Dacă ne angajăm în munca dezordonată de destabilizare a rasismului sau homofobiei unui copil – cât de mult ne dorim să se adune părinții colegilor de clasă?”

Kay și-a făcut contul privat de la amenințare. Nu a răspuns imediat cererii FOX News de a comenta.

Comentariile vin odată cu încercarea școlilor de a afla cea mai bună metodă de predare pentru anul școlar care urmează.

Sectorul Școlar al Philadelphiei a anunțat luna trecută că școlile vor începe anul acesta cu toți elevii învățând la distanță pentru primul semestru care se încheie pe 17 noiembrie. Elevii vor trece apoi la modul de învățare hibrid, care include o combinare a învățatului în persoană și digital „cât timp îndrumările de la Departamentul de Sănătate Publică din Philadelphia și alți indicatori susțin că este în siguranță să se facă așa.”

„Dacă ne uităm înainte, ne apropiem de un an școlar care va arăta complet diferit. Știm că în Philadelphia și în împrejurimi condițiile date de COVID-19 vor continua să evolueze. Aceasta înseamnă că îndrumările pe care trebuie să le urmăm sunt cele date de autoritățile locale, statale și federale, care vor evolua de asemenea – uneori foarte rapid. Aceasta este noua noastră realitate. Trebuie să fim pregătiți cu toții pentru ea”, a spus într-o declarație administratorul sectorului școlar. „Avem responsabilitatea fundamentală să ne educăm elevii în mod continuu pe parcursul anului școlar, și suntem hotărâți să o facem în siguranță, cu precauție și cu imparțialitate și adevăruri care ne ghidează în luarea deciziilor.”

La începutul acestei săptămâni, un liceu din județul Paulding, Georgia, a raportat mai multe cazuri de coronavirus după ce o poză virală a circulat pe social media în care se vedea un hol plin cu elevi, deoarece orele de curs s-au desfășurat în mod fizic săptămâna trecută.

Potrivit unui raport făcut de FOX5 Atlanta, directorul Liceului North Paulding, Gabe Carmona a alertat părinții despre faptul că minim 6 elevi și trei membri ai administrației care au fost la școală săptămâna trecută au fost testați pozitiv pentru coronavirus.

În acest timp, o altă școală din județul Cobb, Georgia, a spus că va continua orele exclusiv online după ce Departamentul de Sănătate din Georgia a alertat aproximativ 100 de cazuri potențiale, potrivit unui raport al WSB-TV.

Un nou raport publicat vineri de US Centers for Disease Control and Prevention a găsit copii sub vârsta de 18 ani sub „risc de COVID-19 sever”.

Din data de 1 martie până în 25 iulie, 576 de copii au fost raportați ca fiind spitalizați cu COVID-19. Rata de spitalizare asociată COVID-19 în rândul copiilor în perioada aceasta a fost de 8 la 100 000 și cea mai mare a fost în rândul copiilor sub 2 ani, la 224,8 la 100 000.

Între timp, procentele au fost „substanțial mai mici” la copii între vârstele de doi și patru ani la 4.2 și vârstele de cinci și 17 la 6.4. sugarii sub vârsta de 3 luni au reprezentat 188% dintre toți copiii spitalizați.

Media de vârstă a pacienților a fost de 8 ani, și 292, sau 50.7% dintre cazurile raportate au fost masculine.

Printre 526, sau 91,3 %, dintre copiii pentru care au fost raportate informații despre rasă și etnie, 241 (45,8% erau hispanici), 156 (29,7%) negri, 74 (14,1%) erau albi, 24 (4,6% ) nu erau hispanici asiatici sau din insulele pacificului, iar patru (0,8%) erau non-hispanici indieni americani/nativi din Alaska.

Copiii hispanici și negri erau aproape de 8 ori, respectiv de 5 ori mai mulți decât cei albi. În plus, din 222, sau 38,5%, dintre cei 576 de copii cu informații despre afecțiunile medicale subadiacente, 94 sau 42,3% au avut una sau mai multe afecțiuni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.