După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 10 septembrie 2020

Tony Berbece 🔴 Când Hristos schimbă diagnostice severe...

 

A venit odată la Biserica Profides o doamnă cu un copil extrem de agitat, m-a rugat să îi fac ungerea și să mă rog pentru el. Când m-am apropiat cu untdelemn de copilul acesta a început să țipe incontrolabil și căuta să fugă, ceva din el nu-l lăsa să stea acolo la rugăciune, dădea să plece spre ieșirea Bisericii. Mama lui l-a ținut până când ne-am rugat. La finalul rugăciunii a scos primele lui cuvinte clare. Mămica era șocată de ce a auzit, copilului i se dezlegase limba. De atunci a continuat o luptă acerbă pentru acest copil și pentru recuperarea minții lui din această “menghină”. Rezultatele au apărut, iar doctorii i-au schimbat deja diagnosticul, vindecarea lui deplină fiind și mai aproape și mai posibilă.

La Baia Mare a venit o familie cu doi copii, un băiat și o fată, ca să ne rugăm pentru ei. M-am apropiat cu sticluța cu untdelemn de fiecare (Marcu 6:13), când am ajuns la fetiță aceasta a sărit ca friptă în spate un metru și a început să țipe. Nu voia să mă rog și să-i fac ungerea. Atunci mama ei mi-a șoptit: “dislexie...” Am înțeles că e vorba de un demon de neputință peste mintea ei, blocajul ei psihic era de această natură, exact ca în Biblie cănd la Domnul Isus și ucenici veneau oameni cu copiii cu astfel de probleme, care erau de natură necurată. Tatăl fetiței o ținea strâns la piept, iar eu cu echipa ne rugam pentru ea. M-am aplecat și i-am șoptit la ureche: “În Numele lui Isus tu vei vorbi normal, tu vei gândi normal și vei fi perfect normală!”, iar ea mi-a răspuns apăsat de mai multe ori: “Nu!”. Vă dați seama că nu răspundea ea, ce copil nu ar vrea să vorbească normal, să gândească normal și să nu mai aibă dificultăți sau defecte pentru care să se simtă mereu inferior? Am continuat să ne rugăm și a rămas să intrăm în zile de post și rugăciune până când acest copil va fi recuperat total.

Credem în puterea lui Hristos, care scoate la iveală legături necurate, care mai apoi, prin luptă, dispar pentru totdeauna. Oare câți sunt legați astfel? Oare câți oameni au nevoie de Hristos și caută rezolvare tot la demoni de vrăjitorie, de bioenergii, de descântece, farmece și alte mizerii demonice? Veniți la Hristos, doar El vindecă fără a lăsa în urmă resturi sau alte legături și mai puternice cum face Satana. Credeți în Hristos!

Cu prețuire,

Toni Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.