După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

joi, 3 septembrie 2020

Să fim informați: Black Lives Matter, o organizație marxistă


Puțini dintre noi au auzit de Black Lives Matter / BLM până anul acesta. Organizația a primit onoruri peste tot, inclusiv în vârful piramidei politice. Democrații americani au pozat îngenunchiați parcă cerându-și iertare că au discriminat ori persecutat persoanele de culoare. Un moment de tăcere a fost ținut și în Parlamentul European, iar o rezoluție a PE glorifică BLM și principiile ei.

Puțini dintre noi știm că BLM e o organizație anti-valori, marxistă, infiltrată de mișcarea LGBT. E o organizație pro-avort și ostilă creștinilor și valorilor noastre.
Vă ofer un interviu privind acest subiect peste care am dat săptămâna trecută: Larry Taunton pulls back the curtain on the anti-Americanism fueling the Marxist movement by Family Research Council - https://soundcloud.com/family-research-council/larry-taunton-1
Pastorii de culoare din America sunt îngrijorați mai mult de influența BLM în rândul tinerilor de culoare decât de rasismul în sine. Peste noapte și-au dat seama, cu îngrijorare, că mulți din tinerii care duminica dimineața stau pe băncile mega-bisericilor de culoare ale Americii, au devenit, în timp scurt, radicalizați sub influența BLM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.