După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 16 septembrie 2020

Radu Preda 🔴 CATALOG

CRITICA se naște din lipsa de dialog, dar este o posibilă punte. Cel puțin un semnal de alarmă.
BÂRFA se naște din frustrare, dar nu duce niciunde. Bârfitorul este, de fapt, un judecător eșuat.
CALOMNIA se naște din dorința de a face din alb negru, dar nimeni nu a ajuns astfel pictor.
IINJURIA este semnul inversat al exclamației admirative, dar nu ajută la nimic. Doar la poluarea aerului, real sau aici, pe FB.
LUCIDITATEA este condiția fundamentală a loialității. Nu poți fi în ceață când slujești unui ideal. Ori ești incompetent, ori ticălos. Ori te îmbeți cu apă rece.
SINCERITATEA, chiar dacă pare dureroasă, este singura cale de a nu te falsifica. Vai de șefii înconjurați de nesinceri! Sunt primii care îi vor trăda, cum prea bine se știe.
ONESTITATEA, adică incapacitatea de a juca teatru, este unica poartă către sufletul celuilalt. Ce și cât dai se vede în ceea ce primești.
RĂBDAREA este un medicament sigur, altminteri disperi, îți pierzi echilibrul, cedezi.
ÎNȚELEGEREA neputințelor altora, privind și la cele proprii, te ajută să pricepi din interior peisajul răvășit al sufletului neliniștit.
NĂDEJDEA este cea mai sigură investiție. Fără ea nu am mai naște copii, nu am mai construi ziduri și caractere deopotrivă, nu am mai aștepta răsăritul de mâine dimineață.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.