După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 16 septembrie 2020

Florin Ianovici 🔴 Ce se naște din Dumnezeu nu mai moare

În câteva ore va fi înmormântarea lui Marcu Anton. Avea 37 de ani....

Durere si întrebări, lacrimi si confuzie au adus plecarea lui dintre noi. Soția, cei 3 copiii, părinții, rudele si prietenii au rămas cu tăcerea apăsătoare, cu o tristețe greu de risipit.

În rugăciunea de dimineață am auzut deslușit glasul inimii care îmi vorbea din partea lui Dumnezeu: ,,ce se naște din Dumnezeu nu mai moare‘‘

Alergarea plină de oboseală va lua sfărsit. Unii se vor odihni, pentru alții va începe chinul.

Cuvintele noastre se vor sfârși și va vorbi Dumnezeu pentru fiecare dintre noi întru' izbăvire sau osândă.

Dar ce se naște din Dumnezeu nu mai moare.

În Dumnezeu este sfințenie. Cerul răsună de glasurile heruvimilor care strigă: sfânt, sfânt, sfânt este Domnul. Cine este născut din Dumnezeu, nu păcătuiește.

În Dumnezeu este dragostea plină de bunătate si iertare. La dreapta Tatălui stă Hristos , Fiul Său care mijlocește pentru noi. Cine este născut din Dumnezeu, iubește ca El.

Cerul este locul unde Dumnezeu cel sfânt și plin de dragoste ne așteaptă.

Dacă ne supunem poruncilor lui Dumnezeu, vom fi neprihăniți. Dacă vom iubi pe aproapele nostru, vom face voia lui Dumnezeu.

Cine alergă după sfințenie, după pacea cu semenii săi si va sluji lui Dumnezeu în dragoste față de aproapele lui, nu va muri niciodată, pentru că ce este născut din Dumnezeu nu mai moare.

Marcu?
Ducem țărâna în țărână, dar sufletul lui este veșnic cu Dumnezeu.
Drum bun, Marcu. Îmi va lipsi zâmbetul tău cald.

Să avem grijă de sufletul nostru.

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.