După aproape 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu aproape 50 de milioane de vizualizări (49 681 326), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere, părăsim platforma Blogger şi:

Suntem în construcţia unui site profesional, adaptat cerinţelor tehnologiei moderne

Angajăm redactori şi corespondenţi regionali şi din diaspora română

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

Pentru orice sugestie privind site-ul NewsNet Creştin, precum şi pentru angajare sau parteneriat, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de e-mail newsnetcrestin@gmail.com . Doamne-ajută!

miercuri, 16 septembrie 2020

Ziarul 21.ro: O nouă viață, o nouă speranță 🔴 Interviu cu Mihai Sărmășan

O lecție de viață pentru cei mai mulți dintre noi 

Omului, pe parcursul vieții îi este dat să fie supus la tot felul de încercări, mai bune sau mai puțin bune. Nu de multe ori oameni aflați în suferință, oameni cu dizabilități ne dau adevărate lecții de viață, prin felul lor de a fi. Tenacitatea și ambiția lor de a răzbi în provocările vieții îi face de multe ori să-și depășească limitele. Sunt oameni generoși, sensibili și cu o dorință puternică de  ajuta pe cei aflați în suferință ca ei. În acest număr al săptămânalului Ziarul 21 vă prezentăm povestea de viață al unui semen de-al nostru în care viața i-a oferit foarte multe încercări. Dar, mai bine să-l lăsăm pe dnul Mihai Sărmășan să ne povestească povestea vieții sale.

Continuarea pe www.ziarul21.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.