După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 21 septembrie 2020

Franklin Graham, înainte de marșul național de rugăciune: Statele Unite se „năruiesc”. Dumnezeu e singura speranță

Pregătindu-se să conducă un marș de rugăciune la Washington, D.C. săptămâna viitoare, evanghelistul Franklin Graham a spus că problemele cumplite care asaltează țara sunt unele pe care doar Dumnezeu le poate rezolva, iar timpul este scurt.
Într-un interviu telefonic acordat joi publicației The Christian Post, despre marșul de Rugăciune din martie 2020, pe care îl va organiza sâmbăta viitoare în parcul National Mall, Graham a explicat că motivația din spatele chemării țării la rugăciune sunt multiplele diviziuni de care suferă națiunea, care au fost agravate de pandemia COVID-19 și de pierderea pe scară largă a locurilor de muncă din cauza blocajului statului și a închiderii forțate a întreprinderilor.
"Cred că acesta este un punct fierbinte pentru mulți oameni. Am văzut nedreptatea în stradă și în unele cartiere. Oamenii sunt frustrați pentru că nu sunt ascultați și că sunt marginalizați. Se pare că toate acestea fierb la în același timp", a spus el, menționând că aceste tensiuni sunt accentuate de anul electoral, în care politica exploatează adesea problemele oamenilor.
Cu toate acestea, nimeni nu poate rezolva problema întunericului spiritual care a cuprins America, a subliniat el.
„Republicanii nu o pot rezolva; democrații nu o pot rezolva. Numai Dumnezeu poate", a afirmat Graham.
Dumnezeu a fost îndepărtat din guvern, din școli și din societate în ansamblu, acum când țara are nevoie de El mai mult, nu mai puțin, spune el, adăugând că Statele Unite se „năruiesc”.
„Nu văd națiunea noastră capabilă să meargă mult mai departe, decât dacă ne pocăim și chemăm numele Dumnezeului cel Atotputernic”, a spus el.
Întrebat dacă crede că există o rămășiță de oameni care se roagă în țară și dacă are speranță pentru o Mare Trezire, evanghelistul a răspuns că este greu de spus.
„Mulți din cei care alcătuiesc biserica de astăzi se simt confortabil și mulți dintre pastorii noștri nu vor să legene barca”, a spus Graham. Mulți nu vor să se pronunțe cu privire la problemele sociale majore, insistând că astfel de subiecte sunt „politice” când, de fapt, sunt chestiuni morale, în care bisericia trebuie să aibă îndrăzneala să se exprime.
Totuși, pentru că au ignorat un păcat atât de mare și nu și-au asumat responsabilitatea de a se pronunța împotriva lui, nu se știe dacă va exista o trezire.
Mii de persoane sunt așteptate să participe la marș, participanții venind din toate statele pentru a fi împreună în capitala țării.
Marșul este exclusiv pentru rugăciune și pentru chemarea Numelui Domnului, a subliniat Graham.
"Nu am pregătit nimic pentru divertisment; nu vom avea muzică. Venim să ne rugăm, să ne rugăm pentru țara noastră și pentru liderii noștri. Și, începând de la un capăt al parcului până la celălalt, vom merge unii alături de alții, în unitate", a spus el.
Așa cum marșurile pentru libertate din era drepturilor civile din anii 1960 au fost o demonstrație a unității, aceasta este o oportunitate ca biserica să arate unitate, a adăugat el.
„Venind la marș participăm la ceva mai presus de noi și mergem direct la tronul harului, chemând Numele lui Dumnezeu, cerându-I favoarea și ajutorul și sper că glasurile creștinilor și rugăciunile lor vor zgudui orașul. Și nu doar orașul, ci toată țara. Este posibil.”
Evanghelistul a explicat în continuare că, deși nu are nicio dovadă clară a acestui fapt, el crede că mulți americani îi reevaluează în liniște prioritățile spirituale, în lumina evenimentelor violente din 2020.
„Simt că ceva se mișcă în țara noastră. Nu cred că țara noastră va fi scutită de judecata lui Dumnezeu. Nu suntem o națiune creștină. Suntem o națiune laică, iar seculariștii vor să-L scoată pe Dumnezeu afară din toate ", a spus el.
"Poate că alegerile viitoare vor încetini acest lucru", a adăugat el, "dar știm că într-o zi vom fi martorii instituirii unui sistem mondial unic. Știm că oamenii nu vor putea cumpăra, vinde sau tranzacționa dacă nu au semnul lui Antihrist. Știm că va fi un mare război ".
El a adăugat: "Vedem judecata lui Dumnezeu venind asupra pământului pentru că oamenii L-au respins pe Fiul Său și Îl vedem pe Domnul Isus Hristos revenind triumfător pentru a crea un cer nou și un pământ nou. Știm cum sunt arată ultimele capitole ale istoriei."
„Cred că suntem cam perioada în care, după ceasul lui Dumnezeu, unele dintre aceste lucruri ar putea începe să se desfășoare. Să spunem că nu putem reseta ceasul lui Dumnezeu, în sensul în care El nu Se va răzgândi, fiindcă așa e scris. Dar ce putem face e să mai amânăm lucrurile."
„Am 4 copii și 12 nepoți și știu că ei nu vor putea vedea America în care am crescut eu, dacă nu intervine Dumnezeu", a conchis el.
Traducerea şi adaptarea Prodocens Media

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.