După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 7 septembrie 2020

Florin Ianovici 🔴 Nu ești părăsit

 16 august 1987. Zborul 255 al companiei Northwest Airlines nu a mai ajuns la destinație în Detroit, ci s-a prăbușit. Au murit 155 de persoane.

Câte planuri, câte speranțe nu au mai ajuns la destinație? Atâtea prăbușiri ne înconjoară.

O boală care ne-a prăbușit.

Un divorț care ne-a culcat la pământ.

Un serviciu pierdut.

O stare sufletească proastă.

Copiii care au luat pe o cale rea.

Bârfe care nu se mai opresc.

Trădarea celui pe care l-ai socotit prieten.

Turăm motoarele la maxim, luăm altitudine cu convingerea că vom ajunge la țină când deodată, se defectează ceva si intrăm în derivă, ne prăbușim.

Poate nu e povestea ta. Poate că tu admiri cerul senin si mulțumit moțăi cu convingerea că tu vei ateriza liniștit. Dar atâția alții se regăsesc în ruinele unui zbor promițător care nu a mai ajuns la destinație.

Cecilia Cichan este o fetiță de 4 ani. Este singura supraviețuitoare a zborului 255. Când au găsit-o starea ei era foarte bună. Inițial au crezut că nu a fost în avion. Cum a fost posibil să supraviețuiască?

Mama ei, Paula si-a desfăcut centura, a îngenuncheat si a acoperit cu brațele si trupul ei pe micuță.

Nu face același lucru Hristos pentru tine? El si-a desfăcut centura de siguranță si a venit pe acest pământ al ruinelor, al prăbușirii. El te ia în brațele Sale puternice si te acoperă cu jertfa Sa.

Deuteronomul 33:27 – "Dumnezeul cel veşnic este un loc de adăpost Şi sub braţele Lui cele veşnice este un loc de scăpare. El a izgonit pe vrăjmaş dinaintea ta Şi a zis: ‘Nimiceşte-l.’ "

Nu știu cu ce te lupți. Nu știu ce te înspăimântă. Dar iată ce știu: în brațele lui Dumnezeu este un loc de scăpare. Știu că doar El are puterea să izgonească necazul si să nimicească amenințarea celui rău, să nimicească orice plan al vrăjmașului.

Brațul Domnului este puternic. Nu te teme.

Brațul Domnului te poartă. Nu ești părăsit.

Întinde-ți mâinile spre El prin rugăciune. Cheamă-L în ajutor.

Citește cu atenție cuvintele Sale că să îți liniștești inima.

Încrede-te în El din toată inima ta.

El te va acoperi cu îndurarea Sa si îți va scăpa viața.

Fii binecuvântat cu biruință!

Florin Ianovici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.